Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Μάρω Κοντού: «Εγώ πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη»


Στο «τσουνάμι» καταγγελιών για κακοποίηση και παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρθηκε η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας όλα αυτά που λέγονται για τον Γιώργο Κιμούλη τις τελευταίες μέρες.

«Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν τέσσερεις γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ» υπογράμμισε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στο οποίο εκείνη ήταν θιασάρχης.

«Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε δεξιά όπως μπαίνει ή όπως τον κοιτάει. Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο του ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε σε δουλειά» τόνισε.

3 σχόλια:

  1. Σε σένα δεν τον έπαιρνε να σου φερθεί άσχημα . αυτό είναι το χειρότερο. Εκμετάλευση στους πρωταρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναγνωρίσιμη ήσουν εσύ, πατούσαν επάνω στα νέα παιδιά που ήταν φυσικά άσημα, τολμούσε σε σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Meryem Türe (Ria Aniston)

    Επιτέλους μία πρόταση που θα δώσει μία τζούρα αισιοδοξίας για τον καλλιτεχνικό χώρο η επαναφορά της

    "Αδείας ασκήσεως επαγγέλματος ηθοποιού"

    Και μαζί με αυτό θα έπρεπε (Επίσης θέτω μία έγκλιση, Για όσους ηθοποιούς δεν κάνουν να είναι ηθοποιοί, παράδειγμα δεν θα δώσω ξέρετε για ποια λέω (Ε_έ_η Ρ_ν_ο_)
    γιατί με βλέπω στη μπουζού)
    Κι όλα αυτά επειδή θα πάω πάλι Αλήθεια κι αλήθεια θα τσούξει
    Όπως για παράδειγμα ο "κώδικας δεοντολογίας" του Σ.Ε.Η
    Η φιλοσοφία τους από δω και στο εξής συνοψίζεται στην φράση
    "Καθόλου ελεύθερος λόγος, περισσότερος περιορισμός", ο οποίος περιορισμός θα είναι ιδιαίτερα εμφανής,

    Λοιπόν η πρόταση που θέτω είναι εξής μαζί με την επαναφορά της "άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού" αυτόματος, αυτόματος να αφαιρεθούν και ΌΛΑ τα διπλώματα των ηθοποιών που δεν έχουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αυτοί που εκ των υστέρων θα την εισπράξουν
    Οι ηθοποιοί που δεν είναι εντάξει να λέγονται οι ηθοποιοί να τους αφαιρούνται τα διπλώματα που τους έχουν δοθεί υποχθόνια από τις δραματικές σχολές Με σκοπό να καθαρίσει επιτέλους η μάζα των "ηθοποιών"!!! που δυστυχώς για την Ελλάδα μας είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, ήθους,και αρχών που δεν διαθέτουν εκ γενετής.

    Εδώ να σημειωθεί ένα θερμό συγχαρητήρια☆ στην Κυρία Δέσποινα Στυλιανοπούλου που η πρόταση αυτή είναι από μία ηθοποιό των παλιών ελληνικών κινηματογράφων που με τόσο ζήλο, αγάπη και σεβασμό έθεσε Κάτι που έπρεπε να είχε τεθεί από καιρό τώρα μπορεί "το γοργόν και χάριν έχει" αλλά για την παρούσα φάση "κάλλιο αργά παρά ποτέ".

    Με ιδιαίτερη εκτίμηση για όλους
    Ria (Meryem) Anastasiou "Türe"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News