Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται


Σε σκέψεις και σε πυρετώδεις εργασίες βρίσκονται οι σεναριογράφοι της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ πως η συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη σταματάει.

Οι συντελεστές της σειράς της ΕΡΤ γράφουν ξανά το σενάριο των επόμενων επεισοδίων από την αρχή προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση στην… καινούργια εποχή.

Ο ρόλος που θα ενταχθεί στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είναι αυτός του αδερφού του Παρασκευά, που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην σειρά ωστόσο λόγω των εξελίξεων ο χαρακτήρας αυτός θα διευρυνθεί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Πέμπτης, το ρόλο αυτό αναμένεται να αναλάβει ο Τάσος Χαλκιάς. Ο ηθοποιός δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Καραγιάννη και οι δυο τους συζήτησαν για να μεγαλώσει ο ρόλος του.

Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να γίνουν την Παρασκευή ενώ ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε πως βλέπει θετικά την πρόταση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News