Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Γνωρίζετε κ. Μπάτση ότι η έξοδος προς Βορρά αναφέρεται στη Συμφωνία των Πρεσπών;


Διαβάστε το δημοσίευμα της Εφημερίδας "Τα Νέα της Πέλλας":

Άλλο ένα ζήτημα το οποία δημιουργεί πολλές γωνίες, αναμόχλευσε ξαφνικά και χωρίς να βρίσκεται στην ατζέντα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας με το ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο ίδιος ζήτησε από την συνάντηση που είχε με τον Γενικό διευθυντή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κ. Τσουβάρα, γνωστό από την υπόθεση της καταστροφής στο Μάτι, να γίνει ολοκληρωμένο έργο, έτσι ώστε να έχουμε εκτός από τελωνειακή σύνδεση, σύνδεση και με την Εγνατία.

Βέβαια η έξοδος προς Βορρά και η ίδρυση τελωνείου, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο Πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, προβλέπεται από την συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα στα Σκόπια και την Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Πέλλα τηλεόραση και στον δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη, λίγους μήνες μετά την εκλογή του εκ νέου το 2019, είχε δηλώσει πως δεν είναι στα σχέδια της Νέας Κυβέρνησης αυτός ο δρόμος, βάζοντας στον πάγο το έργο.

Άραγε ο κος Μπατσης έχει ρωτήσει τους πολίτες της Αλμωπίας αν θέλουν αυτόν το δρόμο; Έχει αναρωτηθεί αν σήμερα η Εθνική οδός Έδεσσας-Θεσσαλονίκης είναι πιο σημαντική για τον τουριστικό όγκο της Αλμωπίας καθώς θα φέρει την συμπρωτεύουσα πιο κοντά; Ποιός ο λόγος να σκαλίσει ένα θέμα που πλέον έχει ξεφτίσει;

Θυμίζουμε πως προεκλογικά ο κος Μπάτσης στο ντιμπέιτ της Πέλλα τηλεόρασης και σε ερώτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Δημητριάδη για αυτό το ζήτημα, είχε δηλώσει ότι το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει δρόμος από τον Αρχάγγελο, ενώ ήταν ήξεις αφίξεις για την χρησιμότητα του.

Τι άλλαξε άραγε;

Διαβάστε το σχετικό δελτίου τύπου του κ. Μπάτση:

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό διευθυντή του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο . Θέμα συζήτησης η ενδεχόμενη, δημιουργία τελωνείου στους Προμάχους. Ενημέρωσα τον Γενικό, σχετικά με την κατάσταση του υπάρχοντος δρόμου και τις δυσκολίες του. Ζήτησα να γίνει ολοκληρωμένο έργο, έτσι ώστε να έχουμε εκτός από τελωνειακη σύνδεση, σύνδεση και με την Εγνατία. Εννοείται με όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες, που πρέπει να γίνουν σε όλα τα χωριά και την πόλη της Αριδαίας, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Έθεσα και τους προβληματισμούς μου, σχετικά με την τοπική οικονομία και όχι μόνο της περιοχής, από την ενδεχόμενη κατασκευή και συντήρηση ενός τέτοιου έργου. Επισήμανα πώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κατασκευαστεί τίποτα χωρίς κάθετο στην Εγνατία. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας, για να συζητήσουμε σε νέα συνάντηση τα οφέλη και τις επιπτώσεις

12 σχόλια:

  1. Είναι πολύ μικρός ένας δήμαρχος για αυτά και για τά λουτρά πού θα φύγουν απ'τά χέρια τού Δήμου παπαγαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εχει αλλαξει;;;;
    εγινε δημαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο, μην ξανά αναφέρεις δρόμο για Σκόπια. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, μ' αυτή την κοροιδία που μας κάνουν, τις βλέψεις τους και την αλλοίωση της ιστορίας μας μόνο κακό θα κάνεις. Από αυτούς δεν έχουμε κανένα κέρδος.
    Τώρα αν θέλεις να φανείς καλός στους χωριανούς σου είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και συμβασεις με την ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα υπογραφει ο χρησταρας
      υπομονη και θα δειτε
      ηδη φτιαχνει διασυνοριακα εργα

      Διαγραφή
  4. ωραια να ερημωση τελειως η αγορα της Αριδαιας, ολοι οι ινδιανοι θα πηγαινουν εκει για ψωνια, θα φας καλα Μπατση στης εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΘΑΡΧΟΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεωρείς ότι ο έλληνας είναι πλουσιότερος απ τους Σκοπιανούς? έχεις χάσει επεισόδια.

      Διαγραφή
  6. Πειτε ολες:ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΧΩΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Ξεβρακωτες ομως.
    Πιο δυνατα.Πιο δυνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε παρακαλώ προσεχε λιγο το ντύσιμο σου. Δεν πας για καφε στο χωριό με φίλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντως ο πλανήτης στεναχωρέθηκε όταν είδε την Ελλάδα να κινδυνεύει με χρεωκοπία και χάρηκε όταν είδε να λύνει τις διαφορές της με τους γείτονες.Με λεπτομερειες ονομάτων κλπ δεν έχει κανεις χρόνο και μυαλό ασχοληθεί.
    Ο Πλανήτης τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς μπροστά.Μην κρατάτε τη χώρα στάσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά θέλετε ή δεν θέλετε την σύνδεση με την Βόρεια Μακεδονία;Ας βγει ο Δήμαρχος και οι βουλευτές του Νομού και να πουν στα ίσια ναι ή όχι.Στα ίσια και όχι μασημένα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μπάτσης δεν ξέρει, ότι σ'αυτόν που πήγε στο Δημόσιας τάξης, είναι αναρμόδιος για τον δρόμο και για το τελωνείο και μαρεσει ότι ανανέωσαν το ραντεβού για νέα συνάντηση....
    Αυτός που τον συνόδευε, υποθέτω βουλευτής, δεν του είπε ότι ότι πήγανε σε λάθος υπουργείο και σε λάθος άνθρωπο; Τζούφιες επισκέψεις. Κρίμα αφήσανε τον Δήμαρχο της Αλμωπίας και όχι τον Μπάτση , έτσι πρέπει να το βλέπουμε, να εκτίθεται.Κρίμα. Θα μας πει κανείς ποιός είναι ο βουλευτής που εξέθεσε τον Δήμαρχο της Αλμωπίας; Αυτό πρέπει να ερευνήσουν οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης.Γιατί είναι μεγάλο το κάζο για την Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News