Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας


Σε σύλληψη του Ανδρέα Μικρούτσικου και της συντρόφου του Έλενας Μαστραγγελή προχώρησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τυχαίο έλεγχο που τους έγινε στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE στον τυχαίο έλεγχο που έγινε στο ζευγάρι, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχαν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρους τους.

Ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για συκοφαντική δυσφήμιση και η σύντροφός του είχε καταδικαστεί ερήμην για οικονομικές διαφορές. 

Πηγή: tlife.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ κακό και να λυπάται κανένας. Αλλά οι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι πάντα πάνω στο άλογο. Από ταπεινότητα πρέπει να κατεβαίνουν. Και να είναι πάντα σωστοί στις εκτιμήσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News