Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Στ. Καστερίδης κατά Γρ. Στάμκου: «Η πανδημία μια καλή δικαιολογία κατάχρησης της εξουσίας»


Είναι αλήθεια ότι η καρέκλα της εξουσίας σε κάνει να πιστεύεις ότι μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση. Το ότι οι κάτοικοι της Πέλλας περνάμε δύσκολες στιγμές είναι βέβαιο για όλους μας, αλλά δεν είναι φρόνιμο να κρύβουμε πίσω από αυτές, την αδυναμία δημοκρατικής συμπεριφοράς και λειτουργίας του δήμου μας.

Η μακροσκελής απολογητική σας απάντηση κ. Στάμκο στην αντίληψη λειτουργίας ενός δημοτικού συμβουλίου, είναι μια κακοστημένη προσπάθεια να δικαιολογήσει την μη έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου που δεν υλοποιείται ποτέ και κατ’ επέκταση και του Προϋπολογισμού, που τόσα χρόνια δεν έχει φέρει ανάπτυξη σε κάποιον τομέα στον μεγαλύτερο δήμο του νομού.

Και ναι απαιτείται πολιτικό ήθος για να πείτε την αλήθεια. Ότι εφόσον δεν ψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα, δεν υπάρχει λογική να ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό. Και το πιο σημαντικό δεν μπορεί να ζητάμε αποχώρηση που ο πρόεδρος κάνει δεκτή και στην απόφαση να υπάρχουν παρόντες σύμβουλοι που αποχώρησαν!!!

Η συνύπαρξη για το καλό του τόπου είναι άγνωστη έννοια σε αλαζόνες πολιτικούς, που απαξιώνουν και υποτιμούν τους συνεργάτες τους, ενώ θα έπρεπε να λειτουργούν προς όφελος των κατοίκων της Πέλλας.

Μέλημά μας κύριε δήμαρχε, που μας κατηγορείτε πως θέλουμε απλά καθυστερήσεις, είναι ότι από τις δικές σας καθυστερήσεις χάθηκαν τόσα έργα ανάπτυξης, για τα οποία ακόμη περιμένουμε να μας ενημερώσετε για την πορεία τους, αν υπάρχει φυσικά.

Στάθης Καστερίδης

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News