Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλμωπία: «Φουντώνει» η κακοκαιρία - Σημαντική ανακοίνωση προς τους πολίτες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες,

Η συνεχιζόμενη χιονόπτωση, η οποία αναμένεται να επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών, σε συνδυασμό με τις ήδη χαμηλές θερμοκρασίες, δημιουργούν ένα περιβάλλον επικίνδυνων συνθηκών.

Ο Δήμος Αλμωπίας και οι υπηρεσίες του παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Εφιστούμε την προσοχή σας και σας παρακαλούμε να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες.

Μπορείτε και κατά τη διάρκεια της νύχτας, να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: α) Για κοινωνικά θέματα: 6970104644 (κ. Γιάντσης Δημήτριος) β) Για θέματα εργοταξίου: 6974625062 (κ. Νάνου Πολυξένη) και 6944838599 (κ. Ιατρίδης Γεώργιος).

2 σχόλια:

  1. η κατάσταση ειναι φυσιολογική για χειμώνα.Χειμώνας είναι θα χιονισει και θα κάνει κρύο.Το παράξενο που ειναι ?
    Προμήθειες κάνατε, θέρμανση έχετε, το κράτος το ρεύμα δεν το κόβει σε κανέναν, η σύνταξη του ογα πέφτει...Ζωάρα κάνετε.Θέλετε κι άλλα ?
    έχετε παράπονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο του ΟΓΑ; γιατι ξεχασες της αλλες; και απ το δημοσιο και κατι πενηνταρηδες που θα τους πληρωνουμε αλλα 40 χρονια (ζωη ναχουν οι ανθρωποι)τουλαχιστον οι του ΟΓΑ ειναι οι ποιο αδικημενοι κανενας δεν τους προσεξε, λαος ΠΑΣΟΚ στην εξουσια και πρασινα αλογα, 3000 ο νταβατζης της ΔΕΗ 3000 ο νταβατζης του ΟΤΕ κ εσυ αγροτη δεν πας να γα....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News