Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Κ. Ιγνατιάδου: «Συνεχίζουμε με έργα σε όλον τον Δήμο Σκύδρας»


Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Συνεχίζουμε με έργα σ όλον τον Δήμο!

Μετά τις ασφαλτοστρώσεις δημοτικής οδοποιΐας στην Πετριά, Λιποχώρι, Καλύβια, ακολουθούν ασφαλτοστρώσεις και πάλι στα Καλύβια, Σκύδρα, Αρσένι, Καλή και ακολουθούν και οι υπόλοιπες κοινότητες, όπου υπάρχει ανάγκη.

Συνεχίζουμε με όραμα, μεράκι, εντιμότητα και αγάπη για τον τόπο μας, γι αυτό άλλωστε κάνουμε αυτό το έργο σε χρόνια εξαιρετικά δύσκολα από κάθε άποψη.

Το έργο μας άλλωστε είναι αυτό που κάνει την ανύπαρκτη αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας να "το βάζει στα πόδια"... χωρίς πολιτικό λόγο, άποψη, πρόταση, μόνο κραυγές άνευ ουσίας και αποτελέσματος... πολλά χρόνια θα είναι στην αντιπολίτευση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News