Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσιογράφος περπατά με τα... γόνατα για να δείξει το ύψος του χιονιού (ΒΙΝΤΕΟ)


Viral έχει γίνει ο δημοσιογράφος ο οποίος περπατούσε στα χιόνια για να δείξει το ύψος του χιονιού.

Όμως, όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο ίδιος περπατούσε με τα... γόνατα και τον "κάρφωσε" η άκρη του ποδιού του.

Βέβαια να σημειωθεί ότι τα πλάνα προέρχονται από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπου μετά από παρότρυνση του ίδιου του παρουσιαστή έκανε την ανταπόκριση στα γόνατα.

Επισημαίνεται όμως ότι στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων δεν αναφέρθηκε στην σχετική επισήμανση με αποτέλεσμα το βίντεο να γίνει viral με όχι τόσο καλά σχόλια για τον δημοσιογράφο.

3 σχόλια:

  1. Αυτή ειναι η δημοσιογραφία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρολαρε ο άνθρωπος , δείτε όλο το βίντεο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακώς το κάνατε θέμα γιατί ο άνθρωπος μαζί με τον Παπαδάκη τρολαρε. Αλλά έχει ξεφτυλιστει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα που την πλάκα την παρουσιάζουμε σαν σοβαρό θέμα. Αυτοί είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News