Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Λουτρών, ζητά ο Π. Τσαρκνιάς


Πρόταση για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ"

Κε Πρόεδρε, Κε Δήμαρχε,

μετά τις δυσμενείς και πιθανά καταστροφικές εξελίξεις που φέρνει το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης αυτής και του Υπουργείου Τουρισμού για την δημοτική μας επιχείρηση, για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παράλληλα και για την τοπική μας οικονομία θεωρώ επιβεβλημένη και ΠΡΟΤΕΙΝΩ...

...την εντελώς άμεση σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ", προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις και να καθοριστούν οι ενέργειες και η αντίδραση της δημοτικής επιχείρησης και του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Πέτρος Τσαρκνιάς

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας

20 σχόλια:

  1. πέρα από το αν συμφωνεί κανείς ή όχι με τη θέση αυτή καθαυτή για τα Λουτρά, έτσι όπως την εκφράζει ο δημοτικός σύμβουλος κ.Τσαρκνιάς, θα σταθώ στην εμμονή του με την Κυβέρνηση(δικό του το κεφαλαίο Κ και έτσι πρέπει).Αγαπητέ κ.Τσαρκνιά, είναι λάθος να λέτε "της Κυβέρνησης αυτής". Το σωστό είναι "της Κυβέρνησης". Είναι μια δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση και οκ, δεν την ψηφίσατε αλλά είναι καθ όλα νόμιμη. Μπορείτε να κάνετε από άλλα μετερίζια αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση. Εδώ, στην τοπική Αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Για να μην σας ρωτήσω, ε και τι έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα κατάλαβε; απο πότε γνωριζουν απο δημοκρατια οι συριζαίοι; δέχοντε την δημοκρατική εκλογή ενος κόματος; δεν νομίζω, αλλωστε την δημοκρατία στον τόπο την εφερε η δεξιά, με τη νομοιμοποιηση του ΚΚΕ με την ενταξη στην ευρ ενωση με το σιχτίρισμα στη βασιλεία και με πόσα αλλα ακόμη, το μονο λαθος της δεξιας ειναι που δεν βγαίνει να υπερασπιστει τον Κουφοντίνα, τ αφήνει στους δημοκράτες.

      Διαγραφή
  2. Γιαυτο δεν θα πάμε ποτε μπροστά
    Πάντα πολιτικές αντιπαραθέσεις
    Ακόμη κ κάποιος κάτι καλό να κάνει πάλι το πολιτικό χρωμα θα μπει μπροστά
    Γιαυτο είμαστε μακράν από τα χειρότερα μέρη στην Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε σίγουροι ότι μας αρέσει το υπαρχον καθεστώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατη να μην μας αρέσει ασχετα 2μηνα χωρης της στειχιωδεις γνωσεις. Π. Χ αγγλικά, υπολογιστες, προϋπηρεσία, πτυχίο κλπ.Αρκει να βολεψουν ψιφαλακια... Η επιχείρηση στον αυτόματο. Η κατάσταση στα λουτρα παει με όπισθεν, ουτε καν στάσιμη.Μηπως ηρθε ωρσ για αλλαγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλ κ. Τσαρκνιά (της προηγούμενης κυβέρνησης που μεγαλούργησε )θα συζητήσουμε πως θα διαδηλώσουμε (κατά σύριζα ευαγγέλιο ) εναντίον της Κυβέρνησης αυτής ,αν κατάλαβα καλά, εγώ ο χωριάτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά,σας καταλαβαίνω απόλυτα.Θελετε τα Λουτρά δημόσια,αλλά αυτό δεν γίνεται ,με αυτό που ψηφίσατε.Απο την άλλη ο Μητσοτάκης θέλει να εφαρμόσει το πρόγραμμα του,για να είναι συνεπής απέναντι σας, σαυτό που ψηφίσατε.Μου θυμιζεται κάποιον,που έλεγε,θέλω βασιλευόμενο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαμπη με αγαπη θα σου πω μια ιστορια, ο Παππους μου αρχες της δεκαετιας του 60 ειχε παντα τον βασιλια στο σπιτι του εγω 15αχρονος τον ρωτησα πως ενω ηταν Παπανδρεικος του Γερου αγαπαει τον βασιλια γιατι πραγματι μεχρι τα γεραματα του τον αγαπουσε, ακου τι μου ειπε, αγοριμ αν φεβ ο βασιλιας ξερτς ποσοι βασιλιαδες θα ερτεν.Ειχε δικαιο Μπάμπη αν και πασοκος αργοτερα ειχε απολυτο δίκαιο, οι βασιλιαδες γινανε πολλοι.ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες.

      Διαγραφή
  7. Χα ΧΑ ΧΑ,κατάλαβα για ποιον λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε ανώνυμε 8:02,στα παραδείγματα περί δημοκρατίας ξεχάσατε, να μας υπενθυμησετε και την παράδοση της εξουσίας του Κου Σαμαρά στον Κο Τσίπρα.Φανταζομαι,θα αντιλαμβάνεστε και εσείς την αγωνία του Κου Μητσοτάκη,να αλλάξει όσο μπορεί το δεξιο προφίλ του κόμματος,προωθωντας όσους Πασοκους μπορεί,αυτούς που τους μισουσατε,όπως μισείτε σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ.Οσο για τον Εθνάρχη άστο,όλο και κάτι θα άκουσατε για τις εκλογές βίας και νοθείας,εκείνες που ψήφιζαν και τα δένδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα το χάλασες Μπάμπη, γιατι τόση μικροψυχία για πολιτικούς οπως ο Καραμανλης ο Παπανδρεου ο Μητσοτάκης ο Σημίτης; ολο και κάτι πρόσφεραν στον τόπο ολο και κάποιο λάθος κάναν για τον τόπο αλλος λιγότερο και αλλος περισσοτερο, αν αρχίζουμε να λέμε μόνο της ιστορίες για αγρίους δεν θαχουν να κρυφτουν ουτε οι Ανδρεικοι ουτε οι Σαμαρικοι ουτε κανεις τους, ας βγαλουμε λοιπόν την πισσα απ τα ματια μας, αλλωστε η Δημοκρατία επιλέγει τους κυβερνωντες.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΥΑΚΙ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    3. "που τους μισουσατε οπως μισείτε σήμερα"; τι λέει ο τύπος 8.27; ενωτικός μου φαίνεσε, τόχεις, αλλα πέρνετο αλλιώς κάπου κάπου.

      Διαγραφή
  9. Και γιατί να μην τα πάρει το ΤΑΙΠΕΔ;Τι σας αρέσει; Σας αρέσουν τα διμηνα; Τόσα χρόνια ε οθν πλουτισει όσοι διοικησανε. Αμφιβάλει κανείς; Ολοι ξέρουν πιοι κοινοταρχες και πιοι διευθυντές και πρόεδροι της επιχείρισης έχουν πλουτισει. Όσο είναι δημοτική επιχείρηση θα μπαίνουν οι κολλητοι του εκάστοτε δημάρχου.Προσπαθω να θυμηθώ πιος διευθυντής της επιχείρησης τα 20 τελευταία χρόνια είχε τελειώσει το λύκειο.... Δυστυχώς δεν υπάρχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια Πέτρο για την πρωτοβουλία αλλά και για την ανάδειξη ενός τόσο σοβαρού θέματος τόσο για την Αλμωπία όσο και για το Νομό γενικότερα.
    Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα που κρατούν το επίπεδο της πολιτικής σ'αυτό το επίπεδο.
    Όλα τα άλλα αστεία και ανάξια σχολιασμού...
    Ελπίζω τα αντανακλαστικά του Δήμου να λειτουργήσουν ταχύτητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι να είσασταν όλοι έτσι δραστήριοι και σωστοί σαν τον Πέτρο τον Τσαρκνιά! Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και πάει ο τόπος μπροστά! Πηγαίνετε λίγο μέχρι την Πιπεριά να δείτε και να ανοίξετε τα μάτια σας! Αλλά εσείς μόνο να μιλάτε ξέρετε και από έργα τίποτα! Μετά από τόσα που περνάει ο λαός μας στα κόμματα έχετε μείνει! Είστε άξιοι της μοίρσς σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα είναι σοβαρό,αλλά ως σοβαρό,πρέπει να συζητηθεί και από σοβαρούς ανθρώπους και να απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.Δυστυχως τέτοιους δεν έχουμε.Ουτε διοίκηση δήμου,ούτε αντιπολίτευση και ούτε δημότες.Τωρα ο Τσαρκνιας,το μόνο που επιδιώκει είναι,να φθαρεί ο Μπάτσης και τίποτε άλλο.Κε Τσαρκνια,αν ήταν δήμαρχος ο επικεφαλής σου,τι θα μπορούσε να κάνει απέναντι σε ένα κυβερνητικο νομοσχέδιο;θα σου πω εγώ:ότι και ο Μπάτσης.Ενα ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας από το δημοτικό συμβούλιο για το θεαθηναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα τα κόμματα χαράσουν τις πολιτικές Κε 11:33 ,με τα πιστεύω τους και τις ιδεοληψίες τους.Η ΝΔ έχει ως σημαία της τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.Σημερα κιόλας,αν ενημερώνεσαι,φέρνει νομοσχέδιο για το ξεπούλημα του ΔΕΔΔΗΕ,ενώ είδαμε όλοι τι τράβηξε ο κόσμος από τις πολύωρες διακοπές ρεύματος,ακόμη και τώρα.Αρα να ξέρουμε ,οι κυρ Παντελήδες και οι κυρά Κατινες, τι ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο λαός κύριε Παντελή ή κυρα- Κατίνα χαράσσει τις πολιτικές
    με την ψήφο του! Αν όλα αυτά τα προβλήματα με το ρεύμα σου φαίνονται πρωτόγνωρα μάλλον δε ζούσες στην Ελλάδα μέχρι τώρα! Ας προσπαθήσουμε όλοι να απαλλαγούμε από το "εγώ" και ας κινηθούμε εις το "εμείς" μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία μας! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News