Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Χαϊκάλης: «Θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη»


Έτοιμος να απαντήσει «σκληρά» δηλώνει ο Παύλος Χαικάλης σε όσους χρησιμοποιούν «ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο».

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί για παρενόχληση, μέσω του συνηγόρου του, Μανώλη Τρούλη αναφέρεται σε περιεχόμενό «εντελώς διαστρεβλωμένο» που «απέχει από την πραγματικότητα».

«Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι» τονίζει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης δια του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη (Δικηγορική Εταιρεία Τρούλης και Συνεργάτες) έκανε την ακόλουθη δήλωση: Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο.

5 σχόλια:

  1. Εσείς κ, Βαφειάδη ξέρετε ποιοι ήταν οι λόγοι δημόσιου συμφέροντος που επικαλέστηκε η κ. Μενδώνη για να διορίσει την επιλογή του κ. Πρωθυπουργού ως επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου
    Υπάρχουν πληροφορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βιογραφικό στη ΝΑΣΑ εστειλες; αν ναι θα σ απαντήσω.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας άνθρωπος του θεάτρου και με τέτοιο χαραχτήρα, οχι μόνο δε θα έπρεπε να μιλάει αλλά θα έπρεπε να είχε εξαφανισθεί για να μην πω τι άλλο έπρεπε να κάνει. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε. Τέτοιοι την κυβερνάνε, τέτοιοι τη διδάσκουν, τέτοιοι άνθρωποι βγαίνουν και τέτοιους εδώ που τα λέμε θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο σιχαμένος είναι αυτός και οι όμοιοι του, άλλο τόσο είναι και όσοι δίνουν κομματική χροιά σε αυτά τα σιχαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News