Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση για τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η Διεύθυνση Παιδείας Δήμου Αλμωπίας, ενημερώνει ότι λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες σχετικά με τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου:

1 ) Έχουν αποσταλεί οδηγίες στις Δ/νσεις όλων των Σχολικών Μονάδων, όλων των βαθμίδων, για την αντιμετώπιση του ψύχους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας (λειτουργία καυστήρα κλπ.), ώστε να μην παρουσιαστούν ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

2) Έχουν χορηγηθεί στις Σχολικές Μονάδες του ορεινού όγκου του Δήμου, επαρκείς ποσότητες αλατιού για την αντιμετώπιση του παγετού.

3) Η πιθανή αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων, θα αποφασιστεί την Κυριακή 14/02, αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής

Γιάντσης Δημήτριος

2 σχόλια:

  1. άλλο πράγμα το σχολείο του Αρχαγγέλου κι άλλο της Υδραίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκι έλα κάτσε εσυ 7 ώρες με ανοιχτά παράθυρα με τουλάχιστον 0 βαθμούς και μετά τα λέμε...γίνατε όλοι επιστήμονες και εκφέρετε άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News