Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Πέλλα: Αυτό είναι το στέλεχος που διαγράφει η ΟΝΝΕΔ


Σε απολογία έχει κληθεί, το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Δήμος Κυριλίδης από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο αναμένεται να τον διαγράψει, μετά από ανάρτησή του με αφορμή την επέτειο των Ιμίων. Πρόκειται για τον Υπεύθυνο Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Πέλλας.

Η ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ

«Πολύ συζήτηση για τα Ίμια με αφορμή την χθεσινή μαύρη επέτειο. Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του ελληνικού στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες είπαμε, αθάνατοι είπαμε. Όλοι, εκτός από τον "δεξιό" πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους. Έστω και για την απάλυνση του πόνου των οικογενειών των τριών αυτών αξιωματικών. Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε παράπονο όλοι εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες, μιας και το καθήκον του έναντι της ελληνικής ιστορίας το τήρησε τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην κεφάλα της Ηλένιας με αφορμή την "επέτειο" του ψευδο πολυτεχνείου. Επίσης επέτρεψε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον παπουτσομένο γάτο, την Χιονάτη και τους εφτά νάνους!», γράφει ο Δήμος Κυριλίδης.

6 σχόλια:

  1. Μάλιστα. Δεν είναι ένα ιστορικό γεγονός τα Ίμια; Δε σκοτώθηκαν για την Πατρίδα παιδιά της Ελλάδος μας; Γιατί να μην κάνουμε λόγο και κάποια γιορτή. Καλό το βόλεμά μας στις θέσεις εξουσίας της Πολιτείας αλλά και λίγο ενδιαφέρον και σεβασμό σε αυτή.
    Κύριε Πρωθυπουργέ ψηφοφόρο σου εγώ αλλά θέλω λίγο περισσότερο να σταθείς από τον Τσίπρα στα θέματα που αφορούν την εθνική μας ταυτότητα. Γιατί αν κρίνω από τη ολέθρια συμφωνία στην Πρέσπα, μάλλον ίδιοι είστε με αυτόν στις ιδέες. Παραβιάζονται οι όροι της και εσείς;Περιμένετε να μας σώσουν οι Βούλγαροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λέει το παλικάρι για τους ήρωες των Ιμίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Μητσοτακη συνεχιζει την προδοτικη πολιτικη του Τσιπρα ξυπνηστε δεν εχουν καμια διαφορα σε εθνικα και λαθρομεταναστευτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΟΝΝΕΔ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα καναν και τον παραιτησαν, αντε βουρ για τη χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοκρατία έχουμε ο κάθε πολίτης μπορεί να εκφράσει την άποψη του γιατί να τιμωρηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News