Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Πιθανή η παράταση του σχολικού έτους - Στόχος οι έγκαιρες πανελλήνιες


Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή τόνισε πως «η παράταση του διδακτικού έτους είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο εξετάζεται. Οταν αποφασιστεί θα ανακοινωθεί επισήμως» ενώ ξεκαθάρισε πως αναφορικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις ο στόχος είναι να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

«Όλες οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας. Εγώ θα επαναλάβω τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι στόχος είναι οι Πανελλαδικές να γίνουν στη συγκεκριμένη ώρα που έχει προγραμματιστεί», επισήμανε η Ζέττα Μακρή μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Τέλος, αναφορικά με την ύλη των Πανελλαδικών, η υφυπουργός Παιδείας σημείωσε πως «σε ό,τι αφορά την ύλη της Γ’ Λυκείου έχει ανακοινωθεί τον προηγούμενο μήνα η μείωση κατά 30%. Σε ό,τι αφορά την ύλη των άλλων τάξεων το υπ. Παιδείας έχει πλήρη εικόνα καθημερινά διότι είναι υποχρεωμένοι οι εκπαιδευτικοί με κάθε πρόσφορο τρόπο να καταχωρίζουν τα κεφάλαια τα οποία έχουν διδάξει. Επειδή ακριβώς λόγω των συνθηκών δεν υπήρξαν περίπατοι, δεν υπήρξαν εκδρομές, δεν υπήρξαν τόσοι περισπασμοί, η ύλη εν πολλοίς έχει καλυφθεί νωρίτερα».

2 σχόλια:

  1. Αφού η τηλεκπαίδευση λειτούργησε θαυμάσια όπως είπε η κ. Μακρή για ποιό λόγο η παράταση του σχολικού έτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη παραταση θα είναι στα Δημοτικα. Σιγα μην κανουν μαθημα καλοκαιριατικα Γυμνασια Λυκεια . Κάτι σαν περσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News