Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Σχολεία - ΠΕΛΛΑ: Κλειστά τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, η εκτίμηση του Δ. Τζαμτζή


Συνεχίζεται η μάχη της Περιφέρειας με την κακοκαιρία. Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος μας ενημέρωσε πως τα μηχανήματα βρίσκονται επί ποδός και όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ακόμα και στα ορεινά χωριά της Αλμωπίας και ολόκληρης της Πέλλας. Ωστόσο, σημείωσε πως οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο παγετός κρύβει παγίδες.

Όσον αφορά στη λειτουργία των σχολείων του Νομού Πέλλας την ερχόμενη εβδομάδα, κατόπιν ερώτησής μας ο κ. Τζαμτζής τόνισε πως δεν μπορούν να ανοίξουν με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, ιδιαίτερα τώρα που λόγω της πανδημίας είναι υποχρεωτικά τα ανοιχτά παράθυρα. Όπως είπε, την Κυριακή οι Δήμαρχοι θα ανακοινώσουν την τελική τους απόφαση. Ωστόσο, η εκτίμησή του είναι πως τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Πέλλας, καθώς οι εκτιμήσεις της ΕΜΥ δείχνουν μια κάποια άνοδο της θερμοκρασίας από την Πέμπτη και μετά.

6 σχόλια:

  1. για ποιό λόγο να κλείσουν τα Σχολεία ? οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ,χειμώνας είναι θα κάνει κρύο.Ήδη έχουν χάσει πολλά μαθήματα ,να χάσουν κι άλλα? εξ άλλου παπούδες γιαγιάδες δεν μπορουμε να τα πάμε...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...ποιός θα τα κρατάει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αν έμενες σε κάποιο ορεινό χωριό που είναι ανοιχτός μόνο ο κεντρικός δρόμος και είχε -13 θα εστελνες τα παιδιά σου στο σχολείο; Αυτός είναι ο λόγος που εσένα δεν σ' ενδιαφέρει

      Διαγραφή
    2. στα Ορεινά να κλείσει.Άλλος κόσμος.Για τα χαμηλά αναφέρεται ότι και λίγο χιόνι δεν είναι τίποτε....

      Διαγραφή
  2. θα κάνουν τηλεκπαιδευση
    για πάσαν νόσο και αιτία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν γύρω και άλλα χωριά που είναι αποκλεισμένα που είναι στα ορεινά της Αλμωπίας εκείνοι με τι θα κατέβουν για να πάνε στο σχολείο.. εξάλλου αν πάνε σχολείο κάθε 10 λεπτά ανοίγουν παράθυρα... δεν σκέφτεστε ότι θα αρρωστήσουν... μόνο να φεύγουν τα παιδιά από το σπίτι για να μην τα έχουν μέσα στο σπίτι ... ούτως ή άλλως χάθηκαν 2 σχολικές χρονιές που κάνανε μέσω υπολογιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην αναφέρουμε ανακρίβειες.Καμία Σχολική χρονιά Δεν χάθηκε.Και τα παιδιά δεν θέλει κανείς να φεύγουν απ το σπίτι.Για εκπαίδευση και μάθηση στέλνονται.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News