Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Η Μπέσυ Μάλφα «έσπασε» στον αέρα: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη»


Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» ήταν η Μπέσυ Μάλφα το πρωί της Τετάρτης.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένη από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Στην αρχή της συζήτησης τους, η Μπέσυ Μάλφα τόνισε πως δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην συνέντευξη.

«Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό.

Είναι σοκαριστικά όλα. Εκείνο όμως που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία. Ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη» ανέφερε αρχικά η Μπέσυ Μάλφα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ηθοποιό, σε άλλο σημείο της συνέντευξης αν έχει βιώσει περιστατικό παρενόχλησης ή ψυχολογικής βίας.

Η Μπέσυ Μάλφα απάντησε: «Η απάντηση είναι: όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω, να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News