Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Δωρεάν τεστ κορονοϊού στη Σκύδρα


Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατοίκους της πόλης της Σκύδρας, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11:30΄έως τις 14:00΄, στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο.

Χρήσιμες υπενθυμίσεις:

- Οι προσερχόμενοι πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.

- Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για πιθανή ενημέρωσή τους στην περίπτωση που βρεθούν θετικοί στον ιό.

- Σε περίπτωση που κινούνται με αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν με τον οδηγό δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.

- Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (π.χ. μάσκες, αποστάσεις) για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κι επίσης ν΄ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων ώστε οι εξετάσεις να ολοκληρωθούν κι αυτή τη φορά με ομαλό τρόπο.

Πληροφορίες παρέχονται από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρο Αντωνιάδη: 6974661505 και τα στελέχη του Δήμου, Ιγνάτη Καραπαναγιώτη: 2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.

Ο Δήμος Σκύδρας, για μια ακόμη φορά, ευχαριστεί θερμά τον Ε.Ο.Δ.Υ. για τη συνεργασία.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News