Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Μπίνος: «Αμετανόητοι και Διχαστικοί, φέρουν την ευθύνη της απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου»


ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν την αντιπολίτευση απαξιωτικά, με έπαρση και αλαζονεία. Αυτή είναι η προσφιλής τους μέθοδος, να αρνούνται τον ουσιαστικό διάλογο, με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι, έφτασαν να είναι απομονωμένοι και μόνοι και να πορεύονται χωρίς κανένα προγραμματισμό, με την κοινωνία απέναντι.

Κατά την προηγούμενη Συνεδρίαση, η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο κ. Μπάτσης, έδειξε για άλλη μια φορά πως αντιλαμβάνεται τις Δημοκρατικές διαδικασίες. Αγνοώντας επιδεικτικά την άποψη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλησαν να μετατρέψουν τους Δημοτικούς Συμβούλους σε «μαριονέτες» κατά τη ρήση του Δημοτικού Συμβούλου Χ. Νιβουρλή. Δεν έχουν μάθει να συνεργάζονται, παρά μόνο να κουνούν το δάχτυλο σε όποιον έχει αντίθετη άποψη από τη δική τους. Αμετανόητοι και Διχαστικοί φέρουν την ευθύνη της απαξίωσης του ανώτατου θεσμικού οργάνου, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφασίσαμε να απέχουμε από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δικαιολογημένοι για την απόφαση μας αυτή από την πλειοψηφία της κοινωνίας την οποία τιμούμε, σεβόμαστε και υπηρετούμε με αγάπη και συνέπεια.

2 σχόλια:

  1. βαλτε τον στην θεση του γιατι εγινε δημαρχος και νομιζει οτι θα κανει οτι γουσταρει. εχει διαλυσει τα παντα δεν κανει το παραμικρο εργο και φουσκωνει απο περηφανια λες και ειναι ο πλανηταρχης. μπατση μην ξεχνας απο που ξεκινησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News