Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Έδεσσας: Μέτρα προστασίας από την κακοκαιρία


Αν αναμονή της κακοκαιρίας «Μήδεια» ο Δήμος Έδεσσας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες. Υπάρχει επάρκεια σε αλάτι, το οποίο είναι αποθηκευμένο και έτοιμο προς χρήση σε τρία σημεία (μηχανοστάσιο Άρνισσας, Άγρας, αποθήκες Δήμου Έδεσσας στα παλιά σφαγεία), ενώ ο στόλος των οχημάτων αποχιονισμού είναι πανέτοιμος, όπως επίσης και τα συνεργεία άμεσης επέμβασης για σημειακές παρεμβάσεις.

Το πολιτικό προσωπικό (Δήμαρχος, αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την Πολιτική Προστασία και Πρόεδροι Κοινοτήτων), καθώς και οι υπάλληλοι που σχετίζονται με την πολιτική προστασία, είναι έτοιμοι και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Επιπλέον, ο Δήμος Έδεσσας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Οι πολίτες παρακαλούνται να διευκολύνουν το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων και να αποφεύγουν την στάθμευση σε κεντρικούς δρόμους, ενώ καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης όσο και κατά τις μέρες που θα ακολουθήσουν και θα επικρατεί ολικός παγετός.

Η απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων θα ληφθεί το απόγευμα της Κυριακής, 14 Φεβρουαρίου 2021.

Οι πολίτες που θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα από την κακοκαιρία μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2381350719 ή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Σαμλίδη στα τηλ. 6974005422 / 6988204747.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News