Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Συναντήσεις του Δ. Σταμενίτη με εκπροσώπους της εστίασης και των λαϊκών αγορών


Συναντήσεις με εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης και των λαϊκών αγορών πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Το Σάββατο ο Βουλευτής, ύστερα από αίτημα των εκπροσώπων της εστίασης της Έδεσσας και της Σκύδρας, συναντήθηκε με τους καταστηματάρχες της εστίασης, συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω των αναγκαίων περιοριστικών μέτρων.

Ο κ. Σταμενίτης από την αρχή της επιβολής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους επαγγελματίες της εστίασης του Νομού Πέλλας, με σκοπό να ενημερώνεται για τα αιτήματα αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα μέτρα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής και της κάλυψης των πάγιων εξόδων ενώ συζητήθηκε και η ανάγκη για περαιτέρω μέτρα ενίσχυσης που θα συμβάλλουν στο άνοιγμα των καταστημάτων, όταν αυτό επιτραπεί από τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Εν συνεχεία, την ίδια ημέρα, ο κ. Σταμενίτης πραγματοποίησε συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο Άσπρο Σκύδρας, με βασικό αντικείμενο της συνάντησης τις επικείμενες αλλαγές του νομοσχέδιου που επεξεργάζεται αυτό το διάστημα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι εκπρόσωποι των παραγωγών των λαϊκών αγορών μετέφεραν στο Βουλευτή τις ανησυχίες τους για τις αλλαγές καθώς, όπως σημείωσαν φέρνουν μεγάλες ανακατατάξεις στον τρόπο που λειτουργούν οι λαϊκές. Ο κ. Σταμενίτης από την πλευρά του αφού άκουσε τους προβληματισμούς των παραγωγών δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα και τις προτάσεις τους στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς και στο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή. Ταυτόχρονα, συζητήθηκε και το ζήτημα των αποζημιώσεων λόγω COVID-19, των παραγωγών τομάτας και αγγουριού, αίτημα για το οποίο ο κ. Σταμενίτης έχει ενημερώσει ότι προχωράει, με το φάκελο να βρίσκεται στο Υπουργείο Οικονομικών για έγκριση.

Σημειώνεται ότι και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξωτερικό χώρο.

1 σχόλιο:

  1. Λοιπον κυρ.Βουλευτα
    Ακουστε διαλογο δυο κυριων 40 περιπου χρονων στην Λαικη της Σκυδρας.
    Εχουν σημερα ωραια ρουχα ο ταδε παγκος, Απαντηση τι να τα κανω εχω..μηπως θα παω και πουθενα Σαβ/κυριακο σπιτι θα ειμαστε....
    Καταλαβενεις κυρ.Βουλευτα το νοημα της απαντησεις.....της κυριας αυτης και αλλες 1000000εκατ. Απαντησεις τετοιου τυπου....
    Αυτο εχετε καταφερει..και ολα τα αλλα ειναι φρου-φρου και αρωματα κυρ.βουλευτα..δηλαδη αλλα λογια να αγαπιομαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News