Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δήμος Αλμωπίας: Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ιδιαίτερα δύσκολες οι συνθήκες, στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμωπίας λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, συνεπεία των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, καθιστά απαραίτητη τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Γίνεται προσπάθεια, σε συνεργασία με την Π.Ε. Πέλλας να κρατηθούν προσπελάσιμοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Κ.Υ. Αριδαίας και το Γ.Ν. Έδεσσας.

Κάνουμε έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις κινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

- Δημαρχείο: 2384350210 & 2384350211& 212

- Εργοτάξιο: 2384023215

5 σχόλια:

  1. όλο και κάποιος τρελός ή τρελή θα ψάχνεται να κυκλοφορήσει για βόλτα σε κανα χωριό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που εισαι στεφσνε που ολο το βραδυ ανοιγες τους δρομους; τωρα μονο προσοχη μην μετακινειστε. Εμ ετσθ δουλεια δε γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντςλως άχρηστοι. Δεν φτανει που δεν εκαναν τιποτα απο το βραδυ, προκαλουσαν κιολας ανεβαζοντας στορυ με κεράκια. Υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν και Κυριακή κυριοι. Αβραμικα ενας ησουν και ελπιζω να ξαναεισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον αβραμικα τώρα τον εκτιμάτε!!Στεφανε θα λέτε και θα κλαίτε!Ησουν είσαι και θα είσαι Στέφανε ο καταλληλότερος για αυτόν τον ρόλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο μπατση να σου στείλουμε φωτογραφίες επί μπινο με χιόνι η με πασοη να δεις πως γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News