Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Ένας Ταχυδρόμος για ολόκληρη την Αριδαία


Δ. ΜΠΙΝΟΣ: «ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»

Επιτακτική είναι η ανάγκη να ενισχυθεί με προσωπικό το κατάστημα των ΕΛΤΑ Αριδαίας. Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και λόγω της πανδημίας, οι ανάγκες είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το προσωπικό.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι ένας και μόνο Ταχυδρόμος εξυπηρετεί ολόκληρη την πόλη της Αριδαίας. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του ανθρώπινου παράγοντα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις στη διανομή της αλληλογραφίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι ανάμεσα σε αυτή την αλληλογραφία υπάρχουν πολλές φορές λογαριασμοί ή ρυθμίσεις που χάνονται εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης.

Όλοι οι τοπικοί φορείς, Δημοτική Αρχή, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Βουλευτές του Νομού, είναι σημαντικό να ασχοληθούν σοβαρά με το ζήτημα αυτό και να απευθυνθούν προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, ώστε να αντιμετωπιστεί το εν λόγω πρόβλημα. Η μόνη λύση, είναι η στελέχωση του καταστήματος με επιπλέον προσωπικό.

Ένας παραπάνω λόγος εν μέσω της πανδημίας, είναι και η αντιμετώπιση της αναμονής και κατ’ επέκταση του συνωστισμού των πολιτών, που θέλουν να εξυπηρετηθούν στο εν λόγω κατάστημα.

7 σχόλια:

  1. Αυτοί που χρόνια αγωνίστηκαν να κλείσει κάθε δημόσια υπηρεσία. τώρα καμώνονται τους ανησυχούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιοι ειναι αυτοι αγαπητε βουκεφάλα; οι μετακομοίσαντες στο συριζα πασοκοι;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΣΥΡΙΖΟΤΡΑΧΑΝΑ.

      Διαγραφή
  2. Να νοιαζοσασταν έτσι και για τα ευτράπελα της ΔΕΗ που με τις διακοπές με το παραμικρο χαλάσαμε τις συσκευές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπινο για την παρέμβαση. Αφορά πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιρρησίας της κυβερνητικής πολιτικής του πάλαι ποτέ κόμματος του τώρα. Άνοιγμα στην κέντρο αριστερά για την επόμενη κάθοδο βλέπω κ Βαφειάδη. Ήρθε η ώρα της κομματικης υπερβασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News