Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Τζαμτζής: «Καθαρό το οδικό μας δίκτυο»


Στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Αλμωπία 97,1 "Μικρόφωνο στην Κοινωνία" και τους Δημοσιογράφους Πέτρο Σαμάνδη και Σταύρο Βαφειάδη, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής.

Όπως είπε, όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης της περιφέρειας είναι καθαρό, καθώς τα προηγούμενα 24ωρα έγινε μια μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Μήδεια" που πέρασε από την περιοχή μας. Καθαρός είναι και ο δρόμος Αριδαία - Έδεσσα.

Παράλληλα, ο κ. Τζαμτζής αναφέρθηκε στις διαγραμμίσεις που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας σε όλη την έκταση του Νομού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην προώθηση αγροτικών ζητημάτων που βρίσκονται πάντα ψηλά στην ατζέντα της Περιφέρειας. 






6 σχόλια:

  1. Λαγκαδιά ξεχασμεεεεενη. Ούτε καθαρίσαμε, ούτε τίποτα. Ούτε να φύγουμε σε ανάγκη. Ντροπή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαγκαδιά πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνει ανοιχτή για ευνόητους λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσει για να μάθει ο κύριος τζαμτζης γιατί αυτός δεν γνωρίζει ποτέ καθάρισαν τον δρόμο κερασιά σαρακηνους τα μηχανήματα τις περιφέρειας δύο μέρες μετά τον χιονιά και ακόμα δεν πρόλαβαν να περάσουν. Πολύ δουλειά στον κάμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα για την Λαγκαδιά μεγαλη
    ΑΓΆΠΗ από όλους παντού ακούς για την Λαγκαδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αυτό που λένε σαν την
    Λαγκαδιά δεν έχει γκαρτασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News