Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Στ. Κοφτερός: «Με κακόγουστο ανέκδοτο μοιάζει αυτό που δρομολογείται από τη Δημοτική Αρχή»


Του Σταύρου Κοφτερού

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!

Έχω αναφερθεί επανειλημμένως για την σημασία της Υ.ΔΟΜ. στην λειτουργία του Δήμου, και την αναγκαιότητα της στελέχωσης με τις απαραίτητες ειδικότητες μηχανικών.

Κακόγουστο ανέκδοτο μοιάζει αυτό που δρομολογείται από την δημοτική αρχή και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο της σημαντικότερης υπηρεσίας του δήμου.

Δεν αποτελεί δικαιολογία για τον κ. Δήμαρχο η έλλειψης γνώσης του αντικειμένου, αλλά παραδοχή μη ενημέρωσης! Με απλά λόγια έλλειψη ενδιαφέροντος και προφανώς ολιγωρία των εξειδικευμένων με το αντικείμενο συνεργατών του.

Δεν θέλω να παραδεχτώ ότι ο κ. Δήμαρχος αδιαφορεί! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο κύριος υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου εκούσια ή ακούσια κλείνει την Υ.ΔΟΜ. Αλμωπίας. Και αν δεν αντιλαμβάνεται η Δημοτική αρχή ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου τέλος Οκτώβρη μπαίνει λουκέτο στην Υ.ΔΟΜ. τότε αρχίζουν οι ευθύνες της αντιπολίτευσης.

Έχει υποχρέωση η αντιπολίτευση να φέρει τον δήμαρχο προ των ευθυνών του.

Αν συνεχίσει αυτή η σιωπηλή ολιγωρία από την Δημοτική αρχή αλλά και από κάθε δημοτικό σύμβουλο ξεχωριστά το αποτέλεσμα θα βαρύνει όλους. Και αυτούς που ολιγόρησαν και εκείνους που αδιαφόρησαν!

Σταύρος Κοφτερός

6 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά βάζεις κ. Κοφτερέ την αντιπολίτευση προ των ευθυνών της. Όταν η δημοτική αρχή κοιμάται οι ευθύνες πέφτουν στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ - ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΩΣ ΑΝΤΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

      Διαγραφή
  2. Πες τα χρισοστομε !!!!!Στο ΚΤΕΛ καλέ μου άνθρωπε να μαζέψουν όλες τις υπηρεσίες ακόμη και από το δήμο μέσα όλες,,,Δε ξέρω πως θα το κάνουν αλλά να το κάνουν!!!!!Να ξηλώσουν τίς μπάρες από τα λουτρά να τίς βάλουν στο οικόπεδο πίσω από τα ΚΤΕΛ που προορίζονταν για οικισμό Ρώμα να χρησιμοποιηθεί σαν πάρκιν με μικρό κόστος γιατί θα είναι πιο φθηνά από να τρέχουμε Έδεσσα και αργότερα όπως το πάνε και Θεσσαλονίκη θα φτάσουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίει κανένας Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης.Αυτα είναι φιλελεύθερες δεξιές πολιτικές,που είχαν δρομολογηθεί από το 2007,επί Καραμανλή,με το κλείσιμο ΟΤΕ,ΔΕΗ.ΔΟΥ κλπ και ολοκληρώνονται με ότι απέμεινε ΥΔΟΜ,ΙΚΑ,ΟΑΕΔ...Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γι αυτο λεω βγαλτε τον Κουφοντινα απ τη φυλακη και μαζι με τον Καρανικα θα σας ξεσκισουν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News