Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Εξοργισμένος ο Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο» (ΒΙΝΤΕΟ)


Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά και την εμφάνισή του στο “Έλα χαμογέλα”, όπου παραδέχτηκε πως είναι ο ίδιος ο ηθοποιός που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή.

«Μίλησα ξεκάθαρα και δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκα ότι έχω τελέσει την πράξη από το τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινήσεις, οι οποίες δεν έγιναν κατανοητές. Ας γίνει καταγγελία στο σωματείο. Εγώ μέχρι στιγμής σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Σταυρώνομαι και διασύρομαι για κάτι το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για το tweet που έκανε η Έλενα Ακρίτα και έγραψε “Άντρας παλαιάς ντροπής”, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Ευχαριστώ την κυρία Ακρίτα, την οποία την ξέρω τόσα χρόνια που τώρα που είμαι σε μια δύσκολη φάση μου δίνει μια κλωτσιά για να πάω ακόμα παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ, απλά κρατάω μια πίκρα μέσα μου. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πώς φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όριά του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι».

Κλείνοντας, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: »Δεν με καταλαβαίνετε. Κάνετε δικαστήριο. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για το φλερτ μου και ούτε αυτό έγινε κατανοητό, ούτε αυτό έγινε δεκτό. Είμαι ένας ηθοποιός σαράντα χρόνια στο σανίδι που μπορώ να κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια».

 

1 σχόλιο:

  1. Σα δεν ντρέπεται λίγο. Μιλάει κι από πάνω. Κάτσε τουλάχιστον στο σπίτι σου και φερμουαρ, Άντρα της παλιάς κοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News