Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Η πιο απίθανη συνταγή για σπιτική πίτσα που θα σας κάνει να ξεχάσετε το ντελίβερι


Πίτσα. Και ποιος δεν τη λατρεύει και ποιος δεν υποκύπτει σε αυτόν τον διατροφικό πειρασμό; Ειδικά, τα βράδια που θέλεις να απολαύσεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα στην τηλεόραση, η πίτσα είναι το ιδανικό σνακ.

Επιπλέον, είναι και η αγαπημένη των παιδιών και όλο θα σας ζητήσουν να παραγγείλετε. Τι θα λέγατε, όμως, να φτιάξετε τη δική σας σπιτική πίτσα; Βρήκαμε για εσάς μια απίθανη συνταγή στο youtube στο κανάλι A’s Cookbook, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Υλικά

Για τη ζύμη

- 2.5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

- 1 κουταλιά της σούπας μαγιά

- 2 κουταλάκια ζάχαρη

- 1/2 κ.γ. αλάτι (προαιρετικό)

- 1 φλιτζάνι ζεστό νερό

- Περίπου 1 κουταλιά της σούπας λάδι για να καλύψετε την επιφάνεια του μπολ

Για την πίτσα:

Ο, τι τραβάει η όρεξή σας 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News