Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Σοκάρει ο Τάσος Ξιαρχό για Λιγνάδη: «Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του»


Ο χορευτής και χορογράφος Τάσος Ξιαρχό καταθέτει τη δική του εμπειρία πάνω στις καταγγελίες για σεξουαλική βία στον χώρο της τέχνης, με δύο αναρτήσεις του στο Instagram.

Ενώ πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο για επιθέσεις και παρενοχλήσεις, όπου εμπλέκονται πολλά και καταξιωμένα ονόματα από τον χώρο του θεάτρου, ο Τάσος Ξιαρχό, με μία εικόνα από παράσταση που συμμετείχε, «φωτογραφίζει» πρόσωπα και καταστάσεις.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

«Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά… Όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα… Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα τίποτε σε κανέναν "επόμενο" από κανέναν "επόμενο". Τότε 19 χρονών εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News