Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Τι είναι ο σούπερ στρατιώτης που προσπαθεί να φτιάξει η Κίνα (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αποκάλυψαν ότι η Κίνα προσπαθεί να δημιουργήσει τους δικούς της σούπερ ήρωες, στρατιώτες υπεράνθρωπους με δυνάμεις που δεν φαντάζεται ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος του Χόλιγουντ.

Η αλήθεια είναι ότι η Κίνα δεν είναι η μόνη χώρα που εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τεράστια βήματα της Κίνας προς την τελική επιτυχία.

Κάτι αντίστοιχο είχε ανακοινώσει και Μπάρακ Ομπάμα το 2014, ότι πολύ σύντομα οι ΗΠΑ θα έχουν τον δικό τους Iron Man, αλλά από τότε δεν έχει μεταδοθεί καμία πληροφορία πάνω στη συγκεκριμένη δήλωση.

Οι λιγοστές πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μιλούσαν για ένα αλεξίσφαιρο εξωσκελετό που θα έκανε τους στρατιώτες αλώβητους σε κάθε όπλο.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν είχε επιτυχία και τερματίστηκε 5 χρόνια μετά. Οι τελευταίες δηλώσεις του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ήταν οι εξής: «Η Κίνα έχει κάνει ακόμα και ανθρώπινα πειράματα σε μέλη του Λαϊκού Στρατού της ελπίζοντας να αναπτύξει στρατιώτες με βιολογικά αυξημένες ικανότητες. Δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί στο Πεκίνο για την αναζήτηση της απόλυτης δύναμης», είχε γράψει ο ίδιος σε άρθρο του στη Wall Street Journal.

Η επιστημονική κοινότητα κάνει λόγο για πειράματα γονιδιακής μετάλλαξης σε ανθρώπους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρις στιγμής. Επισημαίνουν ομως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αδύνατον, αφού ήδη έχουμε επιτύχει γονιδιακή μετάλλαξη σε φυτά και ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News