Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Κορονοϊός: Πολύ καλή η κατάσταση στην Αλμωπία - Αρνητικά όλα τα τεστ


Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, όσον αφορά στα επίπεδα του κορονοϊού στην περιοχή μας.

Θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, που κάνουν λόγο για πολλά κρούσματα στην περιοχή μας, ο κ. Μπάτσης δήλωσε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως η κατάσταση στο θέμα του ιού είναι πολύ καλή, ευχόμενος να συνεχίσουμε έτσι.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο οποίος δήλωσε πως από τα πρώτα περίπου 130 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στην Αριδαία, τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά. Για τα υπόλοιπα τεστ θα υπάρχει ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ το απόγευμα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News