Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Έριξαν αβγά και καφέδες στον Νότη Μηταράκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Αβγά, καφέδες, νερά και… ό,τι είχαν στα χέρια τους, πέταξαν πολίτες στο Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, κατά την αποχώρησή του από το Δημαρχείο Ορεστιάδας.

Οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, αποδοκίμασαν έντονα τον Νότη Μηταράκη, για τα σχέδια επέκτασης των δομών προσφύγων, στην περιοχή Φυλάκιο.

Έτσι, όταν ο Υπουργός έφευγε με κατεύθυνση το ΚΥΤ Φυλακίου, για να έχει σειρά συναντήσεων μες εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, οι πολίτες άρχισαν να πετούν αντικείμενα, προς το αυτοκίνητο που τον μετέφερε.

Δείτε τις εικόνες του thrakinea:

8 σχόλια:

  1. Στο λαθρομεταναστευτικο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους έφερε στην χώρα και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους κάνει διανομή σε όλη την χώρα. Βάζουν την εσωτερική ασφάλεια της χώρας σε κίνδυνο οι πρακτικές τους και φυσικά το θέλουν αφού έτσι τους διατάζουν από το εξωτερικό και αυτοί ακούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 αναρχοφασιστες της Αριστεράς και χέστηκε η φοράδα στ αλώνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν ήσουν τόσο ηλίθιος χρυσάυγουλο θα ήσουν;
      Ηλίθιε οι αναρχοφασίστε ς της αριστερά έριξαν καφέδες γιατί ο Μηταράκης κάνει επέκταση των προσφυγικών δομών;
      Μα τόσο βλήτο γίνεται; Δεν νογάς ντιπ ορέ ζουλάπι!
      Ευτυχώς ο Βαφειάδης δημοσιεύει τα σχόλιά σας και γελάει ο κόσμος.

      Διαγραφή
    2. βρε βρε καλως την αυγουλιτσα του βοθροσυριζα, καλως το συριζοτρολ του αρ νιουζ, απλα με τοση δουλια που εχεις εδω μεσα να μη ξεχνας να πηγαινεις τσιγαρα στους φυλακισμενους.

      Διαγραφή
    3. Βρε κουτο θα αφησω χωρις τσιγαρα εγω την Κασι μας;

      Διαγραφή
  3. οι αριστεροί κηφήνες παντός καιρού δεν θα λείψουν απο κανένα, μόνο απ τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ 9.15 ακομη στην ταρατσα εισαι; ρε κατεβα να μαθεις τα νεα, στο 19% εισαστε και κατρακυλατε ταχυτατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν θα τους μεταφερουν στην Αριδαια και ερθουμε στην κατασταση των κατοικων της Ορεστιάδας και άλλων περιοχών της Ελλάδας να μην τολμάνε οι γυναικες και τα παιδιά να βγαινουν από το σπίτι και να λεηλατουν την περιουσία σου τότε θα καταλάβουμε γιατί αντιδράνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News