Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Η σος που μπορεί να κάνει τη γευστική διαφορά σε πολλά πιάτα


Την ξέρουμε και την αγαπάμε οι περισσότεροι, αν και την επιστρατεύουμε σε εντυπωσιακά λίγα πιάτα.

Σε σχέση τουλάχιστον με όσα μπορεί να κάνει γευστικά σε πάρα πολλά φαγητά και σνακ.

Για την κέτσαπ ο λόγος, τη χαρακτηριστική σάλτσα ντομάτας με τη γλυκόξινη γεύση.

Την οποία ξέρει και αγαπά πολύ η δημιουργική κουζίνα, γνωρίζοντας ότι κάποιες φορές είναι η απάντηση ακόμα και στη ζάχαρη.

Κάθε φορά που θέλουμε να προσθέσουμε λοιπόν μια απροσδιόριστη αίσθηση γλυκύτητας σε ένα πιάτο, η κέτσαπ μπορεί πράγματι να είναι η βασική επιλογή. Αυτό το γνωρίζουν εξάλλου καλά οι έμπειροι ψήστες, καθώς η κέτσαπ αποτελεί τη βάση της μπάρμπεκιου σος.

Πού αλλού κάνει θαύματα; Σε γλάσο για πουλερικά, σε γαρίδες κοκτέιλ, ακόμα και σε μαρινάδες για μπριζόλες και κοτόπουλο. Και τις ψαροκροκέτες «ζωντανεύει», δίνοντας μια άλλη διάσταση στο ψάρι.

Ώρα να δοκιμάσουμε λοιπόν την κέτσαπ και σε άλλα πράγματα από τα μπέργκερ και τα χοτ ντογκ και τη λευκή μακαρονάδα. Οι συνταγές εξάλλου με δημιουργικές χρήσεις της κέτσαπ είναι πραγματικά ανεξάντλητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News