Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Έκοψαν την πίτα τους οι Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)


Μαζευτήκαμε σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας "Αλησμόνητες Πατρίδες" για να κόψουμε την καθιερωμένη μας βασιλόπιτα.

Από τη μια, είμαστε χαρούμενοι που τηρούμε και φέτος το πατροπαράδοτο αυτό έθιμο. Από την άλλη, λυπόμαστε που λόγω των συνθηκών δεν σας έχουμε κοντά μας.

Θέλω να σας πω μέσα απ' την καρδιά μου και εκπροσωπώντας όλα τα μέλη της Διοίκησης, ότι σε αυτή τη Βασιλόπιτα υπάρχει από ένα κομμάτι για τον καθένα και την καθεμία από εσάς ξεχωριστά.

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και τις ευχές μας, με την ελπίδα ότι σύντομα θα βρεθούμε ξανά και όλα θα είναι όπως πρώτα. Καλή χρονιά με υγεία!

Υ.Γ. 1: Ευχαριστούμε την Μαριάνθη Παπαδοπούλου για την υπέροχη Βασιλόπιτα που μας έφτιαξε.

Υ.Γ. 2: Το φλουρί έτυχε η Σουλτάνα Βασιλειάδου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Η. Βαφειάδης

.





3 σχόλια:

  1. ειδοποιήστε τα μέλη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, λόγω των περιοριστικών μέτρων συμμετείχαν μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχόμαστε του χρόνου όλοι μαζί!

      ΤΟ Δ.Σ.

      Διαγραφή
  2. Για εμας Σταυρε δεν εχει κομματι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News