Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Στις φλόγες λεωφορείο των ΚΤΕΛ με 48 επιβάτες - Συγκλονιστικό βίντεο


Το λεωφορείο πήρε φωτιά εν κινήσει στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες και οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν. Το βίντεο αποτυπώνει πλήρως την καταστροφή. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ τυλίχθηκε στις φλόγες, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Πως ξέσπασε η μεγάλη φωτιά.

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι όταν πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το χωρο της μηχανής του λεωφορείου. Ο οδηγός του το ακινητοποίησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου στο 124ο χιλιόμετρο λίγο πριν τη διασταύρωση Μαρτίνου και ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά επεκτάθηκε αμέσως σε ολόκληρο το αυτοκίνητο πριν ακόμη προλάβουν να φτάσουν εκεί οι πυροσβέστες από την περιοχή της Αταλάντης και από την περιοχή της Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News