Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσληψη 12 ατόμων - Όλα τα ονόματα και οι ειδικότητες


Δείτε τα όνομα και τις ειδικότητες:


6 σχόλια:

  1. Τετάρτη τελείωσαν οι αιτήσεις ,δευτέρα ξεραμε ποιοι προσλήφθηκαν... Μπορεί να είχε 500 αιτήσεις και παραπάνω.. πότε προλάβατε και της δουλέψατε για να της συγκρίνετε και να δειτε ποιοι πρεπει να μπουν? Δεν της είδατε καθόλου μαλλον... Ταλαιπωρησατε τόσους ανθρώπους να τρέχουν να κάνουν αίτησεις τζαμπα... Δήμαρχε όταν είχε εκλογές σε ψήφισαν πολλά άτομα γιατί πιστέψαμε πως θα είσαι διαφορετικός αλλά είσαι ίδιος και χειροτερος,τα χρόνια περνάνε και τα ίδια λάθη δεν ξαναγινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι είσαι ένας απο τους αιτούντες.

      Διαγραφή
    2. Καλά θα ήταν να τα ξέρανε Δευτέρα όπως λες.μια βδομάδα πριν τους είχαν ενημερώσει.για τα μάτια βγάλανε την ανακοινωση ενώ τους είχαν καλέσει μέρες πριν.κοπροσκυλα ταλαιπωρείται κόσμος και δίνετε τζάμπα ελπίδες.

      Διαγραφή
  2. Λες βλακείες 10:58... σε τι θα καθυστερήσει ο έλεγχος των αιτήσεων;στο αν έχω δίπλωμα χειριστή γκρέιντερ ή φουξ;ή μήπως αν πάω για εργάτης καθαριότητας το πιστοποιητικό οικ.καταστάσης;μόνο για τις διοικητικές θέσεις να ήθελε 1-2 μέρες να τα δουν.Αιντε όλοι με τις παπαρολογιες σας.Μόνο που βλέπω το άτομο στο ΤΕ διοικητικό,φτάνει να καταλάβω ότι επιτέλους έκρινε σωστά και έβαλε τα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έπεισες ΤΕ Διοικητικό...

      Διαγραφή
    2. Φίλε 4:10.. ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι... Μήπως θέλεις να μας πεις ότι όλα γινονται αξιοκρατικά?? Όσοι έχαν το καλύτερο "δοντι" μπαινουν και οι υπόλοιποι κάνουν αίτηση και βασικα κάνουν τους μ@λ@κες.... Να βγουνε να μας πούνε με ποια κριτήρια διαλέγουν τους εργάτες και να μας πεισουν ... Κάθε φορά το ίδιο βιολί... πάω στοίχημα πως αν το ψάξουμε θα υπαρχουν και άτομα που μπήκαν 2 και 3 φορές..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News