Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

10 νέα κρούσματα σήμερα στην Πέλλα


Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Αττική, όπου ο κορονοϊός κάνει «πάρτυ» το τελευταίο διάστημα, αλλά και σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, που «φλερτάρουν» με το κόκκινο.

Ο νομός Αττική είναι ξανά… πρωταθλητής με 558 νέες μολύνσεις στο σύνολο των 1.195. Δηλαδή σχεδόν οι μισές καταγράφηκαν στην πολυπληθέστερη περιφέρεια της χώρας.



6 σχόλια:

  1. Ανοίξτε μαγαζιά κρυφά.... Κλείστε κουρτίνες.... Καντίνα σήμερα είχε δέκα άτομα τραπέζια και κανονικά όλα.... Ανεύθυνα πλάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηρες σβάρνα τα σάιτ κ γράφεις.
      Όλη μέρα Είσαι έξω για να τα βλέπεις όλα

      Διαγραφή
    2. Καλως τον ηλιθιο.
      Τοσες μερες που ειχαμε 1,4,2 κτλ κρουσματα τι επαιζε;
      Ηταν καλη ποιοτικως η κουρτινα;
      Βλακα. Εσυ κι η καντινα σου.

      Διαγραφή
    3. εδω γινετε της πουτανας και αυτουνου η καντινα του φταιει, αλλωστε αυτοι πινουν τσιπουρο και καπνιζουν αρα αλωβητοι

      Διαγραφή
  2. Αρχίσαμε πάλι... Σήμερα 10 αυριο 20 και θα φτασουμε να έχουμε πάλι 100 καθε μέρα στην Πέλλα.. Μακάρι να μην έχουμε και νεκρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ τώρα ξανά μέσα! Οποίος δεν προσέχει θεωρείτε δολοφόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News