Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Οι πολιτικοί που τους ενοχλούν τα Μέσα Ενημέρωσης είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα


Του Σταύρου Η. Βαφειάδη

Για ότι στραβό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο, φταίνε τα «κακά» Μέσα Ενημέρωσης, που σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση «διαστρεβλώνουν την αλήθεια».

Για άλλη μια φορά, ο κ. Μπάτσης αναφέρθηκε στο Aridaia News, το οποίο εδώ και 11 χρόνια είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα τοπικά μέσα της περιοχής μας, με τεράστια απήχηση σε ολόκληρη την Πέλλα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που εδώ και τόσα χρόνια ακατάπαυστα οι συμπολίτες μας το εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, δεχόμαστε πάντοτε την καλόπιστη κριτική. Παραδεχόμαστε τα λάθη μας, γιατί αυτή είναι η πάγια αρχή μας για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Ποτέ όμως δεν ανεχόμαστε να μας κουνά επιδεικτικά το δάχτυλο κανενός είδους εξουσία.

Το γεγονός ότι ο κ. Μπάτσης, ο οποίος εκπροσωπεί τον θεσμό του Δημάρχου, έφτασε στο σημείο να… εκλειπαρεί κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του ανώτατου θεσμικού οργάνου του Δημοτικού Συμβουλίου τους συνδημότες να διαβάζουν άλλα Μέσα Ενημέρωσης, φανερώνει τον πανικό του και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την ενημέρωση.

Ναι, ποτέ δεν αρνηθήκαμε ότι έχουμε άποψη και την εκφράζουμε ανοιχτά και ξεκάθαρα. Ποτέ όμως δεν έχουμε αρνηθεί να δημοσιεύσουμε και κάθε διαφορετική άποψη στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου. Γιατί εμείς δεν φοβόμαστε τον διάλογο, αντίθετα τον επιδιώκουμε.

Εμείς λοιπόν, θα συνεχίσουμε όπως τόσα χρόνια. Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο… Είναι 11 ολόκληρα χρόνια. Ήμασταν στην πρώτη γραμμή πριν τον κ. Μπάτση και θα είμαστε και μετά απ’ αυτόν, έχοντας στο πλευρό μας μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που εμπιστεύεται τη δουλειά μας, μας επιβραβεύει, αλλά και μας ασκεί καλόπιστη κριτική όταν χρειάζεται.

Γιατί εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε το χρέος μας απέναντι στην τοπική μας κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News