Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Δ. Μπίνος σε Δημοτική Αρχή: «Μην κουνάτε το δάχτυλο στην κοινωνία, πορευτείτε μαζί της»


Αναφορά στο ζήτημα της κατασκευής της κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, έκανε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος.

Θυμίζουμε για την ιστορία, ότι πρόκειται για ένα έργο του οποίου η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπίνου και με τότε Αντιδήμαρχο Αθλητισμού τον Χρήστο Χουρσόγλου, έπειτα από σχετικό αίτημα της Διοίκησης της ομάδας και μετά από επίσκεψη στο χώρο του γηπέδου.

Ο κ. Μπίνος αναφερόμενος σε αυτό το ζήτημα κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέφερε τα εξής: "Υπάρχει μία ευρύτερη λογική καθυστερήσεων στην υλοποίηση των έργων που παραλάβατε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Αυτό επιβεβαιώνονται και από το γεγονός ότι Σύλλογοι όπως ο Ακρίτας Σωσάνδρας κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή για καθυστέρηση υλοποίησης έργων. Εγώ δεν θα μπω στη λογική ποιος φταίει. Εγώ θα πω και πάλι για το καλό της Αλμωπίας, μην καθυστερείτε τις διαδικασίες, δώστε λύσεις. Μην κουνάτε το δάχτυλο στην κοινωνία. Πάρτε την κοινωνία από το χέρι και πορευτείτε μαζί της".

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος δεν τον άφησε να ολοκληρώσει την παρέμβασή του, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να συζητηθεί σήμερα αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News