Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Γιαννιτσά: Πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων


Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του συνόλου των λιανεμπορικών επιχειρήσεων από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, γνωστοποιούμε το πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών.

Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων των Γιαννιτσών:

- Δευτέρα -Τετάρτη - Σάββατο μόνο πρωί, από 9.00 π.μ. μέχρι 2.30 μ.μ.

- Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή, πρωί από 9.00 μέχρι 2.30 μ.μ. και απόγευμα από 5.00 μ.μ. μέχρι 8.00 μ.μ.

- Προαιρετική λειτουργία καταστημάτων την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, από 11.00 το πρωί μέχρι 4.00 το απόγευμα.

Ας μην ξεχνούμε ότι το λιανεμπόριο θα αρχίσει πάλι να λειτουργεί με την κοινωνία δίπλα μας αλλά και με την αυστηρή επιτήρηση της Πολιτείας και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει οι επιχειρήσεις να τηρήσουν απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα και να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Παναγιώτης Σαραφούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News