Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Έδεσσα: Άμεση ανάγκη για αίμα για τον μικρό Θωμά


Διαβάστε την ανάρτηση της Ελπίδας Έδεσσας:

«Έχουμε ζήτηση για αίμα για ένα μικρό παιδάκι από τον νομό μας. Παρακαλώ όποιος/ α μπορεί να δώσει αίμα, ενημερώστε και άτομα που γνωρίζετε ότι δίνουν συχνά αίμα και είναι εθελοντές αιμοδότες.

Τα στοιχεία για το παιδάκι είναι: Δασκαλόπουλος Θωμάς του Νικολάου, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Γ’ παιδιατρική.

Ας βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε στον αγώνα αυτό, ώστε να βγει το παιδάκι υγιές. Επίσης αν κάποιος είναι αιμοδότης, μπορεί να χρεώσει τις φιάλες του από την καρτέλα του. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα οποιασδήποτε ομάδας και παρακαλούμε όσους μπορούν να σώσουν έναν άνθρωπο, να μην διστάσουν να το κάνουν!

Οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται στα ΚΑΠΗ του Δήμου Έδεσσας από το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, σε έναν χώρο με ασφάλεια και τήρηση αποστάσεων.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News