Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Έδεσσα: Ο μικρός Θωμάς έχει ανάγκη για αιμοπετάλια


Η ανάγκη για αιμοπετάλια για τον μικρό Θωμά Δασκαλόπουλο του Νικολάου συνεχίζει να υφίσταται! Μπορείτε να καλείτε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στο τηλέφωνο 2313312816 για να κανονιστεί το απαραίτητο ραντεβού.

Ταυτόχρονα, η ανάγκη για αίμα δεν τελειώνει ποτέ, καθώς ειδικά σ'αυτην την πιεσμένη περίοδο τα αποθέματα λιγοστεύουν! Τηλ. Αιμοδοσίας Έδεσσας: 2381350255

Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News