Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ο Χρ. Μπάτσης «κουνάει το δάχτυλο» στη Διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδρας


Απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση στην επιστολή του Δ.Σ. του Α.Σ. «Ακρίτας Σωσάνδρας»

Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ. του Α.Σ. «Ακρίτας Σωσάνδρας»,

Εξ αφορμής της επιστολής του Αθλητικού Σωματείου «Ακρίτας Σωσάνδρας», την οποία στείλατε, έχουμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. Πρόκειται για ένα έργο, για το οποίο κατά το διάστημα κατάθεσης του αιτήματος χρηματοδότησης, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν είχε εκπονηθεί ολοκληρωμένη μελέτη.

2. Η παρούσα Δημοτική Αρχή, άμεσα ασχολήθηκε με την υπόθεση, εκκινώντας τις διαδικασίες παραχώρησης του χώρου, ο οποίος ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο. Πρόκειται για μια πολύπλοκη υπόθεση κατά την οποία τακτοποιήθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς με μία περίεργη κατάσταση, στην οποία εμπλέκονται πολλά αγροτεμάχια. Πετύχαμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την παραχώρηση του χώρου και εκκινήσαμε τις διαδικασίες σύνταξης μελέτης για την κατασκευή κερκίδων στο Δημοτικό Γήπεδο Σωσάνδρας.

3. Το ύψος της χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται στο ποσό των 80.000 €. Το ύψος, όμως της δαπάνης που προκύπτει από τη σχετική μελέτη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών ανέρχεται στις 230.000 €. Τη διαφορά, αυτή, καλείται να την αναλάβει ο Δήμος Αλμωπίας.

4. Κατά τη διάρκεια υλοποίησης αυτών των ενεργειών λαμβάνετε, τακτική ενημέρωση για τις διαδικασίες και τα προβλήματα που προκύπτουν, όπως είναι η έκδοση οικοδομικής άδειας.

Αξιότιμοι κύριοι του Δ.Σ.,

Ένα έργο όπως η κατασκευή κερκίδων είναι σοβαρό και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται.

Θα φιλοξενηθούν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Η αδιαφορία σας, για την ασφάλεια των θεατών, δεν θα μας παρασύρει σε βιαστικές ενέργειες.

Το έργο θα γίνει, το έργο θα προχωρήσει, αλλά η κατασκευή του θα γίνει με τις προδιαγραφές που επιβάλλει ο νόμος, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, την οποία εμπιστευόμαστε, εργάζεται πάνω σ΄ αυτό και το αποτέλεσμα θα ικανοποιεί όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι θα απολαμβάνουν τα αθλητικά γεγονότα στο Δημοτικό γήπεδο Σωσάνδρας.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα οποιουδήποτε έργου αλλά και ούτε θα παραβούμε στο ελάχιστο τη νομιμότητα, οποιεσδήποτε κι αν είναι οι έξωθεν πιέσεις.

Με σεβασμό προς το Αθλητικό Σωματείο «Ακρίτας Σωσάνδρας»,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

8 σχόλια:

  1. Αλαζόνας
    Αμετροεπής
    Αυταρχικός
    Άσχετος
    Αυτά τα τέσσερα Α χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Χρήστο Μπάτση. Αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα είναι. Απλά τώρα που πήρε εξουσία στα χέρια του αποκαλύπτει τον αληθινό του πρόσωπο. Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε σε ένα εθελοντικό σωματείο φανερώνει με τον χειρότερο τρόπο το πολιτικό του ήθος. Αντί να ζητήσει συγνώμη που δεν μπορεί ούτε τα αυτονόητα να κάνει τα βάζει με ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά στο χωριό τους. Εθελοντικά όχι όπως αυτός που ότι έκανε είχε ως στόχο να ανέβει στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα!
      Αυτός είναι ο ΜΠΑΣ ΚΛΑΣ που ξέρουμε εδώ και τόσα χρόνια στο χωριό. Ντρέπομαι που ήμουν ΘΕΡΜΟΣ υποστηρικτής σου στις εκλογές.

      Διαγραφή
    2. ψηφιζα και θα ξαναψηφισω Μπινο αλλα εσεις οι απο πανω λετε μαλακίες, καμια σχέσει η απάντηση του Μπάτση με της μπούρδες απαντήσεις που δίνετε.

      Διαγραφή
  2. Δεν σάς έχει ανάγκη χαχαχα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σχολιαστές προφανώς δεν γνωρίζουν ανάγνωση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανώς και μου κάνει εντύπωση με τα παραπάνω σχόλια, το θέμα των κερκίδων ειναι πολύ σοβαρό, εγω δεν πιστευω οτι θα γίνει αλλα χωρίς να φταίει ναι και καλά ο Δήμος, και για να βγω αληθινός επειδή δεν θα το κάνει ο σημερινός αντε να δούμε αν το κάνει ο αυριανός.

      Διαγραφή
  4. αλήθεια ο Δήμαρχος τι θα ισχυριστεί πάλι στο συμβούλιο ! :::::::
    ακόμη μια φορά θα αναφέρει το μεγάλο ποσοστό των πολιτών που τον εμπιστεύτηκαν στις εκλογές (παρεπιπτόντος θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μας πει τι ποσοστό πήρε από την Σωσάνδρα !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τίποτα απο πεζοδρομία στα λύκεια απο σκυλιά παντού να ορμάνε κλαδιά στα πεζοδρομία στο φοα ανύπαρκτος πραγματικα πεστον αυτον και τους αντιδημάρχους κάθε μερα να βγουν μετα πόδια μια βολτα να δουν τους αρέσουν καπια πράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News