Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

«Ανεπίτρεπτο να κινδυνεύουν να χαθούν εξασφαλισμένα έργα 10.000.000 ευρώ της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής»


Να σχολιάσει όσα συμβαίνουν σε σχέση με το έργο κατασκευ«ής της κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, κλήθηκε από το Ράδιο Αλμωπία ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες της ένταξης αυτού του έργου ως τότε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού μαζί με τον τότε Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο.

Όπως είπε ο κ. Χουρσόγλου, «ο Χρήστος Μπάτσης οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τον Ακρίτα Σωσάνδρας και να σεβαστεί το ρόλο όλων αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται και προσφέρουν εθελοντικά. Αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής προς τους Συλλόγους, είτε αυτοί είναι αθλητικοί, είτε πολιτιστικοί, σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά». Και συνέχισε αναφερόμενος στο έργο της κερκίδας: «Να αφήσει ο κ. Μπάτσης τα λόγια και τις απίστευτες δικαιολογίες και να πάρει αυτό που εξασφάλισε ο προηγούμενος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και να το μετουσιώσει σε έργο. Ο Δήμος έχει συνέχεια».

Ο κ. Χουρσόγλου κλήθηκε να αναφερθεί και γενικότερα στα αθλητικά έργα. Αναφέρθηκε και στην παρακαταθήκη που άφησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή: «Ο Δημήτρης Μπίνος κατάφερε πολλά, ωστόσο τον υπονόμευσαν πολλοί κεντρικοί συνεργάτες του και αυτός είναι ένας από τους λόγους για το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή άφησε μια προίκα 10.000.000 ευρώ και απαγορεύεται ο σημερινός Δήμαρχος να χάσει αυτά τα χρήματα. Όσο καθυστερεί ο κ. Μπάτσης να υλοποιήσει αυτά τα έργα, τόσο κινδυνεύει ο Δήμος μας να χάσει τα χρήματα που με πολλή προσπάθεια εξασφαλίστηκαν».

Παράλληλα, ο πρώην Αντιδήμαρχος σημείωσε πως «πάμε στα δύο χρόνια θητείας και η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί συνεχώς το άλλοθι της πανδημίας, με αποτέλεσμα να μην έχει παράξει κανένα αποτέλεσμα για τον τόπο».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News