Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Δημοσκόπηση - ανατροπή για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα μεγάλης έρευνας, που διεξήγαγε το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία σε συνεργασία με την ΚΑΠΑ Research.

Το πιο εντυπωσιακό ίσως στοιχείο έχει να κάνει με τη μεταστροφή της κοινής γνώμης αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία το 58% των ερωτηθέντων αποτιμά πλέον θετικά. Συγκεκριμένα, το 25% δηλώνει πως ήταν μια καλή συμφωνία και το 33% ότι ήταν συμφωνία με αρκετούς συμβιβασμούς αλλά έπρεπε να γίνει, έναντι 18% και 24% που ήταν τα αντίστοιχα ποσοστά το 2018.


9 σχόλια:

  1. να ρωτήσω ταπεινά και κάτι άλλο: εγώ π.χ. που έχω διαβάσει το γνήσιο κείμενο αρκετών συμφωνιών, ψάχνω στα Ηνωμένα Έθνη να δω για τις αξίες των Εθνών και λιώνω το μυαλό μου να καταλάβω το πνεύμα των Συμφωνιών έχω την ίδια βαρύτητα με το Κίτσο που χωρίς να γνωρίζει τίποτε παίρνει φόρα με μια σημαία στο χέρι και φωνασκεί στα συλλαλητήρια ? 1 ψήφος η μία ,1 ψήφος και η άλλη...Άδικο το θεωρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και στοπα μη σκυβεις μπροστα στον Μητσοτάκη, θα σας πετάξει τα μάτια απ εξω θα σας τελειωσει νατο το 3% ερχετε

      Διαγραφή
  3. Τοιδρυμα φριντριχ δεν αξιοπιστο ειναι πρεπον να μην ανεβαζεται τετοιεσ ανακοινωσεισ προσβαλεται τουσ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες ρε πρώτε στα σχόλια. Καλοπερασάκια και προοδευτι-κούλη της πλάκας. Που θέλεις την ψήφο σου δέκα φορές ανώτερη από το Κίτσο, που αν χρειασθεί αυτός θα τρέξει να υπερασπίσει την Ελλάδα. Και όχι εσύ που θα την κοπανήσεις με πονηριά, γιατί δεν σε νοιάζει, ούτε σε προβληματίζει που χάνεται η Πατρίδα σου [αν έχεις] Τα αποτελέσματα θα φανούν. Μακάρι να μην είναι ολέθρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για προδοσία κάποιος κάτι? Ψευτοαριστερος ή ψευτοδεξιος, θα πει κάποιος κάτι ή επειδή είναι ίδιοι το αφήνουμε στην άκρη;
    Να δω τι θα πούνε κάποιοι Όταν στο μέλλον η προδοτική συμφωνία ακυρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζω οτι απο τους ερωτηθέντες της ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ να μην ηταν καποιος απο εκείνους τους ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ που μας είχαν πρίξει τα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News