Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Τι συμβαίνει στο Δήμο Αλμωπίας με τη δημοπράτηση της συντήρησης αρδευτικών γεωτρήσεων;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του κ. Μπάτση και των συνεργατών του

Τουλάχιστον περίεργα μπορούν να χαρακτηριστούν όσα συμβαίνουν στο Δήμο Αλμωπίας. Οι πολίτες παρακολουθούν μια Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίζει κορυφαία ζητήματα με απίστευτη προχειρότητα και ερασιτεχνισμό, γεγονός που καταγγέλλει εδώ και καιρό η αντιπολίτευση.

Αυτά που διαδραματίζονται με αφορμή την δημοπράτηση της συντήρησης των αρδευτικών γεωτρήσεων για την άρδευση της φετινής περιόδου, δεν ξέρουμε αν πρέπει να τα χαρακτηρίσουμε αστεία ή τραγικά.

Τα ερωτήματα πάντως που προκύπτουν είναι πολλά. Ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης και όσοι στηρίζουν τους χειρισμούς που γίνονται, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στην ίδια την κοινωνία:

- Πως είναι δυνατόν να βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της αρδευτικής περιόδου και να μην έχει εγκατασταθεί ακόμα εργολάβος;

- Ποιος έχει αναλάβει έως σήμερα τη συντήρηση των αρδευτικών γεωτρήσεων, από τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή με τους πειραματισμούς της δεν ολοκλήρωσε έγκαιρα τη δημοπράτηση;

- Ποιος είναι ο λόγος και ποια τα επιχειρήματα, με τα οποία απορρίφθηκε η απόφαση της επιτροπής που εκδίκασε την ένσταση εργολάβου και κατοχυρώθηκε ξανά ο ίδιος εργολάβος κατά του οποίου είχε γίνει η προσφυγή; Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του είναι υπεράνω των αρμόδιων επιτροπών και γνωρίζουν περισσότερα;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του κ. Μπάτση και των συνεργατών του...

6 σχόλια:

  1. Μόνο που τον αποκαλείς κ.Μπατση φαίνεται το επίπεδο σου η μήπως δν σε αφήνουν να τον πεις Δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σεβασμός κερδίζεται δεν χαριζεται ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΗ.
      Τον εχουν μονο οσοι τον αξιζουν.
      Αλλα τοσο ζόρι να σε πει δημαρχο ο Βαφειαδης;
      Τόσο πολύ σε πονάει;

      Διαγραφή
  2. Ο Βεσκος κάνει οτι θέλει στο Δήμο και δεν δίνει λόγο σε κανέναν. Γατάκια όλοι μπροστά του. Ακόμα και ο Μπινος πηθαρχησε προχθές στην Οικονομική Επιτροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

      Διαγραφή
  3. δεν ξερουν οι επιτροπεσ. ο μπατσης και ο βεσκος με την τεραστια μορφωση που εχει ξερει καλυτερα. σιγα μην ασχολειται με επιστημονες. αυτοι τα κανουν ολα καλυτερα. εκτος και αν υπαρχει αλλος λογος για τις επιλογες που κανουν. ας απαντησουν ομως γιατι ειναι πολυ περιεργα αυτα που συμβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κόσμος δεν ξεχνάει.Αν ο Βέσκος είναι τόσο πονηρός δολοπλόκος διπρόσωπος θα μείνει στην ιστορία ως τέτοιος.
    Υγ. μην τον ανεβάζεται και τόσο...στο χωριό του μετράει.Εκτός Προμάχων ένας απλός ανθρωπάκος είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News