Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Περιοδεία του Λάκη Βασιλειάδη στην Αλμωπία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Δήλωση του Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Λάκη Βασιλειάδη:

Εχθές πραγματοποίησα μια μικρή περιοδεία στην Αλμωπία.

Γύρισα τα μαγαζιά της Αριδαίας, μίλησα με καταστηματάρχες και πολίτες στο δρόμο και στην λαϊκή αγορά, συζητήσαμε για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους για τη φετινή δύσκολη χρονιά και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε και ζούμε.

Στη συνέχεια επισκέφτηκα το Α' Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Πέλλας του ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ Αριδαίας). Το Υποκατάστημα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους, εργοδότες και επαγγελματίες της Αλμωπίας. Η χρησιμότητά του είναι αναμφισβήτητη. Θα συνεχίζω να πιέζω για την ενίσχυσή του, αναλαμβάνοντας σταδιακά και αρμοδιότητες του τ. ΟΓΑ, όπως είχα προτείνει και με Ερώτησή μου.

Ειδικά αυτή την εποχή, δεν θα μπορούσα να μην επισκεφτώ τα Λουτρά Πόζαρ, έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Πέλλας, τον οποίο οφείλουμε να στηρίξουμε και να αναπτύξουμε. Μιλήσαμε με τους καταστηματάρχες και τους ξενοδόχους. Φέτος, λόγω της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων, τα προβλήματα είναι πολλά, ωστόσο η λουτρόπολη παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός.

Τέλος, βρέθηκα στη Σωσάνδρα και τον Εξαπλάτανο όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους και με εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων. Συζητήσαμε για τη φετινή παραγωγή, τα προβλήματα και τις προκλήσεις, αλλά και για θέματα της καθημερινότητάς τους.












20 σχόλια:

  1. Είσε απο τα Γιαννιυτσά αντιγράφης την Τζάκτη και καλά κάνεις με αποτέλεσμα ο υπόλοιπος νομός πλή Γιαννιτσών να σε υτπερασπίζετε. Δοκιμασμένη, επιτυχής συνταγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε συριζαιε τράβα πιάσε θέση με τον παππα να πάτε στον Άρη! Εκεί σας στειλαμε δες τις δημοσκοπήσεις

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου τέτοιους ανορθόγραφους που έχουμε, είναι φυσικό να σε ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ήρθε ο βουλευτής στο χωριό βόλτες απο κει και απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποια ιδιότητα ήρθατε στην Αλμωπία;σαν βουλευτης ή σαν περ.συμβουλος;επειδη μάλλον θα πείτε και με τις δύο,σας συγχαίρω.Εύγε στην Αλμωπία και τους κατοίκους της.Ισως να αναρωτιέσαι και εσύ,πως γίνεται να θέλουν οι Αλμωπιεις,να τους εκπροσωπώ και σαν περ.συμβουλος και να μη ζητούν την παραίτηση μου,για να τους εκπροσωπεί η συντοπιτισα τους Κα Καλδεριμτζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι αίσχος που δεν παραιτείται από περιφερειακός σύμβουλος.
    Με κάποιον τα βρήκε ώστε να μην αναδειχθεί η Καλδερεμετζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον κ. Βασιλειάδη που αν και νέος στα καθήκοντά του δείχνει περίσσιο ζήλο και για την Αλμωπία!Μια Αλμωπία που οι προηγούμενοι αιρετοί, επί ολόκληρα χρόνια την είχαν γραμμένη να μη πω πού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάκη μπράβο! Μπράβο γιατί ήρθες να μιλήσουμε και μας άκουσες με Προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοιους ανθρώπους νέους με όρεξη χρειάζεται η Αλμωπία.
    Μπράβο Βασιλειάδη έβαλες γυαλιά σε πολλούς και πολλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κάνει όντως πράγματα για την Αλμωπία θα τον ψηφίσω με τα δυο χέρια την επόμενη φορά. Μπράβο του αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που συνηθίζεις να ψηφίζεις με δύο χέρια,για πες μας ποιοί ήταν άξιοι από αυτούς που ψήφισες έως τώρα.Και μία συμβουλή.Μη σκύβεις πολύ,μη πάθεις καμμιά ζημιά!

      Διαγραφή
  10. Άξιος Βασιλειάδη και μόνο που πηγες στο χωριο του Νομού γιατί χωριό είναι με ανθρώπους αδαείς και αγράμματους που δεν αναγνωριζουν το καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο μαλάκας πεθαίνεις.Σε κόβω για ψηφοφόρο του πρώην δημάρχου των έργων,καλλιεργημένε εγγράματε.Ή μήπως είσαι απόγονος του Λουντέμη;Μπααααα.🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Ρε μεγάλε,εσύ είσαι ο Εξαπλατανιώτης ερευνητής στο Μ.Ι.Τ και σύμβουλος του Τράμπ;Το ονοματάκι σας;

      Διαγραφή
  11. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω αλλά μετάνιωσα που δεν τον ψήφισα είναι ο μόνος βουλευτής του νομού που τρέχει.Άξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ρε κοσμάκι, κατακαημένε, κοιμήσου και η τύχη των ειδημόνων δουλεύουν. Κοιμήσου και δεν βαριέσαι κατακαημένος γεννήθηκες, έτσι και θα καταλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣTAYPO, EIΛIKPINA ΔEN ΠIΣTEΨA OTI ΘA ANAPTHΣEIΣ TO ΣXOΛIO MOY, KPATHΣE TO ΘA ΣOY XPEIAΣTEI TON MAIO TOY 2023 ΓIA NA ΔEIΣ OTI ΘA EΠIBEBAIΘΩ, AYTO ΓIA ΣENA EXEI ΠOΛY MIKPH ΣHMAΣIA,AΛΛA ΣAN ΔHMOΣIOΓPAΦO ΠIΘANON NA ΣE XPEIAΣTEI.ΠAPAΦPAZONTAΣ ΘA EΛEΓA TA ΓEΓONOTA ΠAPOYΣIAZONTAI THN ΠPΩTH ΦOPA ΩΣ KΩMΩΔIA ,KAI THN ΔEYTEPH ΦOPA ΣAN TPAΓΩΔIA!
    OXI ΔEN TA BPHKE ME KANENAN,AΠΛA KPATA THN ΘEΣH ,EΠEIΔH EINAI TAKTIKIΣTHΣ,ΠONHPOΣ KAI ANAΣΦAΛHΣ.AN AΠOTYXEI AΠO BOYΛEYTHΣ ,ΞEPEI OTI 2 ΘA BΓOYN,ΣYΓOYPA TO NOIΩΘEI OTI ΣTH ΔYAΔA ΔEN ΘA EINAI.ΘA ΞANAKATEBEI ΣTHN ΠEPIΦEPEIA ΓIA ΦAEI THN ΘEΣH TOY TZAMTZH, AΛΛA ΛOΓOPIAZEI XΩPIΣ TON ΞENOΔOXO.O ΔANHΣ EINAI AXTYΠHTOΣ, ΛEΓETAI OTI OI KAPAΣMANIKOI ΠOY TON BΓAZANE EINAI ΠOΛOI ΘYMΩMENOI MAZI TOY ΓIA THN AΠPEΠH ΣYMΠEPIΦOPA TOY ΣTON BOYΛEYTH TOYΣ,OΠΩΣ ΛENE EINAI AΠOΦAΣIΣMENOI NA TON TIMΩPHΣOYN ΣTHPIZONTAΣ TON TZAMTZH,AYTO EINAI ΣIΓOYPO,ΓIA TA BOYΛEYTIKA EKEI ΘA TON AΔEIAΣOYN PIXNONTAΣ TON ΔEYTEPO ΣTAYPO ΛOΞOKOITAZOYN ΠPOΣ TON ΣTAMENITH, AΛΛA MAΛΛON ΘA ΠANE ΠPOΣ ΓYNAIKA.TA EXEI BPEI ME TON NOYΣHKYPOY, ENΩ ΣTIΣ ΠEPIΦEPEIAKEΣ AΛΛHΛOKATHΓOPOYNTAN,ENΩ TΩPA ΛYKOΦIΛIEΣ KAI ΣTIΣ ΠEPIΦEPEIAKEΣ TOY 23 AΛΛHΛOMAXAIPΩMATA.O XPONOΣ ΘA ΔEIΞEI ΠOΛΛA
    ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ,ΜΎΛΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ,ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλη η αφρόκρεμα του χωριού,εκεί.Συγχωριανοί,κοιμηθείτε ήσυχοι.Όλα πάνε ρολόι.Βενετία της Αλμωπίας θα γίνει το χωριό,όπως έλεγε και ο Θου-βου,ο πρώην δήμαρχος των έργων που είναι και το ίνδαλμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News