Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Μίνι καύσωνα... συνέχεια ως την Κυριακή - Η πρόβλεψη του Γ. Καλλιάνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία με τα προηγούμενα 24ωρα, με τον καύσωνα να συνεχίζεται ως την Κυριακή (5/7)

Από την Κυριακή προβλέπεται υποχώρηση του κύματος καύσωνα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο.

Σήμερα Παρασκευή τόσο στις νησιωτικές όσο και στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, λαμπερός ήλιος και σχεδόν αίθριος ουρανός.

Στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, το δεύτερο μισό της ημέρας θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις και ίσως δώσουν τοπικές μπόρες ασθενούς εντάσεως.

Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία με τα προηγούμενα 24ωρα, με τον καύσωνα να συνεχίζεται ως την Κυριακή (5/7).

Στην περιοχή της Αττικής πρέπει να περιμένουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, με θερμοκρασία από 24 ως τους 36-37 βαθμούς.

Στην συμπρωτεύουσα αναμένονται κάποιες αραιές νεφώσεις που πέριξ της πόλεως θα δώσουν κάποιες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 23 ως και 34-35 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News