Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Η ανακοίνωση του Ν. Χαρδαλιά για τη Φούστανη Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καραντίνα θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της Τετάρτης και θα διαρκέσει για 14 ημέρες, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Σε καραντίνα τέθηκε η κοινότητα Φούστανη, στη δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου του Δήμου Αλμωπίας στην Πέλλα, όπως ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Η καραντίνα θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της Τετάρτης και θα διαρκέσει για 14 ημέρες, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την άμεση απαγόρευση των πτήσεων ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων στο πλαίσιο νέων περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Ανακοίνωσε επίσης ότι προωθείται διάταξη για τις λαϊκές έτσι ώστε, όταν κριθεί αναγκαίο, να λειτουργούν νέες λαϊκές σε άλλους δρόμους των ίδιων περιοχών για αποφυγή συγχρωτισμού.

Τέλος, έδωσε απάντησε σε όσους τον επικρίνουν για το αυστηρό του ύφος. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά θέλουμε να αποτρέψουμε τον κίνδυνο» είπε μεταξύ άλλων.

22 σχόλια:

  1. Ωραια ολα αυτα, μας εβαλαν σε καραντινα στην Φουστανη. Δεν μας ειπαν ομως πως θα τροφοδοτειται το χωριο με καυσιμα, τροφιμα και γενικα αναλωσιμα. Οι ποινες αυστηροτατες με προσχημα την ατομική ευθυνη, όμως που είναι η συλογικη ευθυνη του κρατους για την στηριξη των σε καραντινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...οπως σε ολες της πολεις που ειναι σε καραντινα, τι δεν καταλαβαινεις; η τροφοδοσια γινετε κανονικα

      Διαγραφή
    2. Απο ποιον ρε μυαλο, σουπερ μαρκετ δεν υπαρχει, θα μας τα φερει ο αι βασιλης;

      Διαγραφή
    3. το γραφει η ανακοινωση ηλίθι, ο Δήμος αναλαμβάνει σούγραψε και τα τηλέφωνα

      Διαγραφή
  2. Ελεγχος στις τιμές τα παντοπωλεία
    Θα κλέβουν τον κόσμο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι μια από τους "ανεύθυνους" κατοίκους της Φούστανης και θέλω να ρωτήσω τον δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη μας πότε και πού είδαν την ανευθυνότητα μας και κάνανε αυτά τα ανεύθυνα σχολεία στην tv την ίδια ώρα που δεν έχουν ιδέα ούτε για τον πληθυσμό του χωριού!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάποιος σας έθιξε κακώς.θα μπορούσε να τυχει στον οποιονδήποτε.αυτη όμως πρέπει να είναι η τακτική γιατί δυστυχώς υπάρχουν και οι ασυμπτωματικοι.να φροντίσουν όμως για την καλυτερη εξυπηρέτηση των 400περιπου κατοίκων.ειμαστεκαι κοντά οικιστικά οπότε θελει προσοχή.καλο κουράγιο και περαστικά σε όσους αρρωστησαν.

      Διαγραφή
    2. Κυρία μου, μην περιμένετε αλληλεγγύη και συμπόνια.
      Το κακό ξεκίνησε χρόνια πριν.
      Εκθρέψανε ρατσισταράδες, τομάρια που όμως δεν κατασπάραζαν μόνο ξένους.
      Τώρα ήρθε η ώρα της γνήσιας ελληνοφαγίας.
      Για να σώσουν (όπως νομίζουν) το τομάρι τους, θα κατασπαράξουν τον γείτονα.

      Διαγραφή
  4. Τα ανευθυνα σχολεια να μην σε πειραζουν εδω που φτασαμε το θεμα ειναι να μην αρωστησουμε ολοι εμεις που ζουμε μαζι τοσα χρονια γι αυτο λοιπον ΠΑΛΟΥΚΟΘΗΤΕ στα σπιτια σας δεν σας ζηταμε κ τιποτε το τοσο τραγικο για να ζησουμε τι δεν καταλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πληθυσμός σας πείραξε; Λέμε μένουμε σπίτι και κάποιοι αντί να μείνουν σπίτι γυρνούσαν από σπίτι σε σπίτι. Μάλλον κατάλαβαν λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγω ειμαι μια υπευθυνη διπλανου χωριου κ σε ρωταω αν ηταν το δικο μου χωριο σε καραντινα θα σε ενοιζαν τα σχολια η η υγεια σου σωστο λοιπον το ανευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς έχετε υπόψη κάποιον συγκεκριμένο που γυρνούσε; Γιατί εγώ όχι. Επίσης ναι με πείραξε το σχόλιο του τζαμτζη για τον πληθυσμό γιατί δεν είναι δυνατόν να μην έχει ιδέα για βασικά στοιχεία του χωριού και να βγαίνει στα κανάλια να κατηγορεί τους κατοίκους. Από κει και πέρα αναγνωρίζω ότι πρέπει να προσέχουμε όλοι και να μείνουμε σπίτι κι ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που ειδες να κατηγορει τους κατοικους; σταματηστε της μαλ@@@@ και ακουστε ολοι της εντολες των ειδικων.

      Διαγραφή
  8. Υπερβάλλον ζήλος και επιδεικτική κίνηση από τον κ.Τζαμτζη. Αδυναμία έκφρασης γνώμης από τον κ. Δήμαρχο. Καταστροφική απόφαση για την οικονομία του τόπου. Υ.Γ. Η έλλειψη δομών υγείας οδηγεί την κυβέρνηση σε αποφάσεις με τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο. Όταν περάσει η έξαρση της νόσου η οικονομία της χώρας θα θέλει 5 μνημόνια για να μπορέσει να έρθει στη πρότερη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες καλέ; μόνος τόγραψες το σχόλιο η πήρες τη βοήθια του κοινού;...μα@@@@

      Διαγραφή
  9. Καλά ρε δε ντρέπεστε καθόλου;Στιγματίζεται ενα ολόκληρο χωριό ως ανεύθυνο που χτυπήθηκε από την ΠΑΝΔΗΜΙΑ του κοροναιου. Μιλάμε για πανδημία οποιοδήποτε χωριό θα μπορούσε να ήταν στην θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν όλοι εμείς που είμαστε κλεισμένοι 20μερς σχεδόν τώρα και δεν υπάρχουν γύρω μας κρούσματα να νιώθουμε και λίγο χαζοί με την αντίδραση σας Ε? Μονο με μας δεν γίνετε όμως, καθίστε στα σπίτια σας να μαζευτεί λίγο ότι προλαβαίνει ρε παιδιά έλεος δηλαδή ! Και όχι ο ένας στο σπίτι του άλλου, από μακριά !!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ σε αυτά που λες,αλλά δεν γίνεται να αμαυρώνεται ολόκληρο χωριό.Οπως εσύ έτσι και εγώ 20 μερες σπίτι μαζί με παιδιά και ότι συνεπάγεται αυτο,αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω ολόκληρο χωριό για ανευθυνότητα.Μιλαμε για πανδημια.Απο ήπειρο σε ήπειρο πάει μέσα σε μια χώρα δεν θα μεταδιδόταν;Να είμαστε λίγο πιο επιεικής σε αυτά τα θέματα.

      Διαγραφή
  10. Οι περισσότεροι από εσάς ναι είναι ανεύθυνοι γιατί το μόνο που σας νοιάζει είναι να γεμίσετε τα καροτσια στα σούπερ μάρκετ εχθές και σήμερα χωρίς να φοράτε μάσκες !!!! Εγκληματικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερα να στιγματιστεί ένα, παρά όλα. Έχουμε ωφελιμιστική δημοκρατία. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, τώρα θα καθίσετε μέσα προς χάριν όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φυσικά θα μπορούσε να συμβεί παντού. Με την συμπεριφορά σας άνθρωποι που νοσούν θα κρύβονται, ενώ δεν πρέπει. ΔΕΝ υπάρχει στίγμα. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Όσο πιο γρήγορα ενημερώσουμε ότι νοσούμε, τόσο πιο γρήγορα θα το περιορίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΘ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑς ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News