Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία - Όλα τα σενάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσίασε τα σενάρια της κυβέρνησης και τα πιθανά σχέδια που έχουν πέσει στο τραπέζι σχετικά με την σχολική χρονιά

Τα μέτρα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊου ξεκίνησαν με το κλείσιμο των σχολείων και το ερώτημα είναι πότε αυτά θα ανοίξουν.

Το κλειδί για να χτυπήσει ξανά το κουδούνι στα σχολεία είναι να πάει καλά ο Απρίλιος, δηλαδή να μειωθούν οι νεκροί και τα κρούσματα από τον κορονοϊό. Η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσίασε τα σενάρια της κυβέρνησης και τα πιθανά σχέδια που έχουν πέσει στο τραπέζι σχετικά με την σχολική χρονιά.

Ένα σενάριο που εξετάζεται και εφόσον όλα πάνε καλά, είναι ένα πιθανό άνοιγμα να γίνει στις 18 Μαΐου.

Στα πλάνα της κυβέρνησης είναι ότι μπορούν τα σχολεία να ανοίξουν για ένα μήνα και να γίνουν μαθήματα σε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο περίπου μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι εξετάσεις. Οι προαγωγικές υπάρχει ένα σενάριο να διεξαχθούν στα τέλη του Ιουνίου ώστε στις αρχές του Ιουλίου να πάμε στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτό είναι ένα πιθανό σχέδιο αν όλα πάνε καλά και έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν τα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News