Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Φόβοι για περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στην Πέλλα

Τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής

Τους φόβους του ότι αυτά που έχουν εντοπιστεί δεν είναι τα μοναδικά κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Πέλλας, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής.

Όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, με αφορμή την επιβολή καραντίνας στη Φούστανη Αλμωπίας, βρισκόμαστε εν αναμονή για τα αποτελέσματα και άλλων συμπολιτών μας που έδωσαν δείγμα για να γίνει το τεστ.

Την ίδια στιγμή, κάλεσε όλο τον κόσμο να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να μείνει στο σπίτι.

6 σχόλια:

  1. Πόσο ανόητοι μπορεί να είναι μερικοί. Δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να σκεφτόμαστε σαν να έχουμε εμείς τον ιό; Και επομένως πρέπει να παίρνουμε μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς όχι δεν το καταλαβαίνουν. Πάνω από όλα ελευθερία; Και θεωρίες συνωμοσίας; Εδώ ο αλλος πήγε έτρεξε στη βροχή. Και μέχρι να το διασώσεις Βαφειάδη θα το γράφω, εις τους αιώνας των αιώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα που δεν ήξερα ότι κολλάς κορώνα από σταγόνες νερού. Την επόμενη φορά θα πάρω και ομπρελίτσα μαζί μου, μην έχουμε κάνα ευτράπελο.

      Διαγραφή
    2. Μα υπάρχει κρίση στον υγειονομικό κόσμο και το να αθλείσαι σε περιβάλλοντα με κακό καιρό έχει πολλαπλές επιπτώσεις για την υγεία, γιατί δεν το καταλαβαίνετε; Είστε όλοι της πάστας συνωμοσιολόγων και φιλελευθέρων αναρχικών; Αλλά όπως και να έχει, για μια ακόμα φορά δείχνουμε πόσο απολίτιστα ζώα είμαστε, οπότε θα μας κλείσουν μια και καλή μέσα!

      Διαγραφή
  3. μπορει, γιαυτο,ας φερθουμε υπευθυνα, θα βγαινουμε, μονο οταν πρεπει και οχι ολη την ωρα στα μαγαζια,θα φοραμε μασκες και θα ειμαστε μακρια ο ενας απ τον αλλο,εξω ειναι φιλοι μας, οι συγγενεις μας, αν εχουμε κατι εμεις ? σπιτι λοιπον και οταν πρεπει να βγουμε θα βγουμε υπευθυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι καταστάσεις ξεγυμνώνουν την παιδεία και την αγωγή του καθένα.Εδω φαίνεται πόσο αγαπά ή όχι την οικογένεια ή τον καφενέ , και πάει λέγοντας,, τιποτε με ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News