Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Σε καραντίνα η Φούστανη Αλμωπίας - Ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά

Η απόφαση λήφθηκε σε  συνεννόηση με την Π.Ε. Πέλλας και το Δήμο Αλμωπίας

Σε καραντίνα τίθεται από σήμερα στις 8 το βράδυ και για διάρκεια 14 ημερών η Φούστανη Αλμωπίας. Αυτό ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, η απόφαση λήφθηκε σε  συνεννόηση με την Π.Ε. Πέλλας και το Δήμο Αλμωπίας.

18 σχόλια:

  1. Επιτελους μπας κ σωθούμε επρεπε να ειχε γινει αραγε ποσα ειναι τα κρουσματα εχουν αλωνισει ολη την περιοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι τωρα 7 κρουσματα!!Περιμενουμε περισσοτερα...

      Διαγραφή
    2. μολις τωρα το ΟΠΕΝ μιλησε για 6 κρουσματα, 5 της οικογενειας και ενας ο εργατης.

      Διαγραφή
    3. Μεταξυ τους στο χωριο λιγο πολυ ολοι το ξερουν .Ο προεδρος, λογω θεσης και μονο, επρεπε να εχει ενημερωσει και να θεσει σε επιφυλακη τους συγχωριανους του.Το ιδιο και ο δημαρχος.Κατι τετοιο δεν εγινε, παρα μονο αρκεστηκαν να στελνουν χαιρετισματα και ευχες για περαστικα.ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ..

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σωστή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από αυτό ο Μπάτσης εξακολουθεί να θέλει να ανοίξει η λαική αγορά η θα βάλει μυαλό για το καλό όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είμαστε δίκαιοι.Το πήρε πίσω.

      Διαγραφή
    2. ο Μπατσης η ο Χατζηγιαννιδης κινησε το θεμα; να μη τ ακουει μονο ο Δημαρχος.

      Διαγραφή
  5. Και μόνο που το σκέφτηκαν φάουλ...0-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κολημα1_1το σκορ

      Διαγραφή
    2. φιλε 6.41 επειγοντως γιατρο και μαλλον ψυχιατρο.

      Διαγραφή
  6. Αντε να δω θα σοβαρευτουνε τώρα οι ανεύθυνοι!? , όποιος έχει το παραμικρό σύμπτωμα ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ όποιος δεν το κάνει είναι εγκληματίας!! μην αναγκάζεται τους άλλους να σας δίνουν επειδή σκέφτεστε...(?) Η χώρα για τον covid έχει σου λέει μόνο 200 μεθ (οι υπόλοιπες είναι για τα άλλα περιστατικά) 90 πόσες είπαν σήμερα είναι πιασμένες.... Τι δεν καταλαβαίνεις? Στην Έδεσσα θα μένεις και ότι βγει.. Γκεγκε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως παρατηρώ οτι μαζι με την εξάπλωση του κορονοϊού εξαπλώνεται και η ανθρωποφαγία.....Γιατί τόση κακια ανθρωποι; Γιατί τόσο μισος;;; Γιατί τόσο κατάκριση;;; Γιατί τα βλέπετε ολα λάθος;;; Πραγματικά τρομάζω... άρχισε να με φοβίζει αυτο και Οχι ο ιός...😢 Ονειρευομαι έναν κόσμο γεμάτο αγαπη,χαμόγελα,αισιοδοξία,φιλότιμο και καλοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια λέγεται! Μην τα μπερδεύεις !!και μάλιστα όταν πρόκειται για σοβαρά και επικίνδυνα θέματα για τους γύρω μας! στον εαυτό μας ελεύθερα ,όχι όμως στους άλλους, δεν έχεις δικαίωμα. Εσύ αν αύριο έχεις συμπτώματα δηλ. Θα καλείς κόσμο θα αγκαλιαζεις με αγάπη και χαμόγελα τους γύρω σου??..... Καληνύχτα!!

      Διαγραφή
  8. Σοβαρευτείτε επιτέλους. Περαστικά στους συνανθρώπους μας! Το ότι βρέθηκαν κρούσματα στην Φούστανη δεν σημαίνει ότι είναι τα μοναδικά στο νομό. Έτσι όπως κάνετε όποιος αρρωσταίνει θα το κρύβει και θα σας μολύνει. Αμέσως, από την αδράνεια στον πανικό. Υπάρχει μέση οδός. Τηρείστε τις αποστάσεις, πλένετε τα χέρια σας, μείνετε σπίτι, ψώνια μόνο τ'απαραίτητα, μην μπαίνετε με τα παπούτσια στο σπίτι και ν' αλλάζετε ρούχα. Όλα καλά θα πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αντε με τους κομπλεξικους χωριατες που γυριζουν σαν τα προβατα και τα ξερουν ολα!!Επειδη το κρυψανε και δεν τηρησανε τα μετρα εγκαιρως συμβαινουν αυτα!!!Επιτελους .. φτανει!Ο κοσμος θα τους στιγματισει για την ανευθητοτητα και την ηλιθιοτητας τους και οχι γιατι κολλησαν! Αυτο μπορει να συμβει στον καθενα.Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News