Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ο Δ. Γιάντσης στο Aridaia News: «Στη Φούστανη συναντήσαμε ανθρώπους με χαμόγελο και δύναμη»

Όλοι ευχόμαστε καλή δύναμη στους κατοίκους της Φούστανης και σε όλο τον κόσμο που βιώνει αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση και καλή ανάρρωση στους νοσούντες

Δίπλα στους κατοίκους της Φούστανης, η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής το Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος συμμετείχε στη διανομή των τροφίμων Τ.Ε.Β.Α. Παράλληλα, μοιράστηκαν ψωμιά και είδη πρώτης ανάγκης.

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία θα πραγματοποιείται καθημερινά για όσες μέρες το χωριό βρίσκεται σε καραντίνα.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον κ. Γιάντση, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό όλων των πολιτών και μας μετέφερε το κλίμα από την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό. Όπως είπε, συνάντησε ανθρώπους με χαμόγελο, καλή διάθεση και δύναμη, γεγονός που χαρίζει αισιοδοξία. "Μην ξεχνάμε ότι ο κάθε ένας από εμάς θα μπορούσε να είναι στη θέση τους", υπογράμμισε ο κ. Γιάντσης.


Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε πως για ότι παραγγελίες κάνει ο κόσμος, ιδιαίτερα για είδη πρώτης ανάγκης, θα εξυπηρετείται την επόμενη μέρα αφού ενημερώσουν. Οι κάτοικοι του χωριού μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2384350202 και 238450209 για να ζητούν βοήθεια για τις καθημερινές τους ανάγκες και να παραγγέλνουν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης. Οι γραμμές λειτουργούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Τα τηλέφωνα αυτά καταγράφουν τις ανάγκες των πολιτών και την επόμενη μέρα ο Δήμος αναλαμβάνει και τα παραδίδει.


Επίσης, ο κ. Γιάντσης μας ενημέρωσε ότι αύριο Σάββατο θα μοιραστεί ψωμί για δυο μέρες όπως και φαγητό στις ευπαθείς ομάδες.

Όλοι ευχόμαστε καλή δύναμη στους κατοίκους της Φούστανης και σε όλο τον κόσμο που βιώνει αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση και καλή ανάρρωση στους νοσούντες.

9 σχόλια:

  1. Πάντως παιδιά και ένα θετικό με τον κορονοιο της ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ρε παιδιά κλείσαν αρον αρον τις λακούβες φυσικά ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μας ανακαλύψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάση της δύσκολες συνθήκες όλοι οι ηλικιωμένοι στα απομακρυσμένα ορεινά χωριά είναι αποκλεισμένοι από τα πάντα μόνο στην αυλή τους
    βγαίνουν εδώ και πολλές ημέρες
    Που είναι η ανθρώπινη μορφή του Δήμου η κοινωνική ευαισθησία ένα πακέτο αγάπης έστω λίγο ψωμί να πάρουν θάρρος για τον αγώνα ζωής που κάνουνε σκεφτείτε έναν παππού και μια γιαγιά μόνοι τους .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το ψωμι που τρως εδώ και δύο μέρες από που το τρως... σταματήστε τις ανοησίες... υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στο χωριό και σας βοηθούν...

      Διαγραφή
    2. Ερώτηση ο δήμος διανέμει συσκευασμένο ψωμί στα απομακρυσμένα
      Χωριά; Γιατί στο δικό μας από όσο ξέρω δεν έχουν φέρει;

      Διαγραφή
  4. Αίσχος στο δήμο Αλμωπίας μοίρασαν στον κόσμο και τους υπαλλήλους για να καθαρίζουν τα χέρια τους, αντισηπτικά για πατώματα και επιφάνειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αισχος στην περιφέρεια...αυτοί τα έστειλαν...ο Δήμος απλά τα μοίρασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News